Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Hondos Center: Δεν είμαστε εμείς αυτοί που πτώχευσαν

Με μία μικρή αλλά περιεκτική και χωρίς αμφιβολίες για τις προθέσεις της, η διοίκηση της Hondos Center ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πτωχευμένη "Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα ΑΕ".

Η ανακοίνωση
Τα Hondos Center επιθυμούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους, τους προμηθευτές τους και το καταναλωτικό κοινό ότι: Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ΧΟΝΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ ΠΟΛΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ, η οποία σήμερα πλέον δεν υπάρχει. (σ.σ. προς τα site που "μπερδεύτηκαν" αναπαράγοντας την πληροφορία της πτώχευσης) Παρακαλούμε όπως κατεβεί η ανάρτηση σας το αργότερο σε μία ώρα. Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, διότι η ανακοίνωση σας παραπλανεί το καταναλωτικό κοινό.
Με σεβασμό και εκτίμηση  Hondos Center

Η παρεξήγηση
Η παρεξήγηση ή το "λάθος" στο οποίο υπέπεσαν αρκετά site σήμερα, έχει να κάνει με το γεγονός πως η εταιρεία που πτώχευσε ανήκει σε ένα από τα πέντε αδέλφια που αρχικά ήταν κάτω από το ίδιο σχήμα. Πρόκειται για τον Γιώργο Χόντο, ο οποίος είχε δημιουργήσει ξεχωριστή εταιρεία (την πτωχευμένη πλέον Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα Α.Ε.) η οποία διαχειριζόταν τα καταστήματα σε Ιπποκράτους, Πατησίων και Νέα Ιωνία. Και τα τρία καταστήματα είχαν το δικαίωμα να φέρουν το σήμα της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά δεν είχαν καμία άλλη εμπορική ή οικονομική σχέση με την εταιρεία που συνεχίζουν να διατηρούν τα άλλα τέσσερα αδέλφια.


http://www.e-radio.gr/post/88159/hondos-center-den-eimaste-emeis-aytoi-poy-ptwxeysan

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...