Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

F1: Η πρώτη εικόνα από το «Shield»

Πριν από 3 μήνες, η FIA έριξε στο τραπέζι μια νέα πρόταση για την προστασία του κεφαλιού, ένα θέμα στο οποίο οι άνθρωποι τις Παγκόσμιας Ομοσπονδίας δεν κάνουν πίσω μετά από τους θανάτους των Jules Bianchi και Justin Wilson. Μετά από το Halo και το Aeroscreen της Red Bull, η FIA φαίνεται πως έχει καταλήξει στο «Shield».

Είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση από το πώς θα μοιάζει η προστασία, όμως τώρα η FIA δίνει την πρώτη εικόνα. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα rendering, με το σύστημα να βρίσκεται πάνω στη Williams FW40. Το σύστημα θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στο Silverstone και θα τοποθετηθεί στη Ferrari SF70H, αφού το feedback των οδηγών θα φανεί χρήσιμο στους υπεύθυνους, μιας και το «Shield» βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης.


Από αυτό που βλέπουμε, σίγουρα η πρόταση της FIA είναι καλύτερη αισθητικά από το Halo και το Aeroscreen, ωστόσο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο θα επηρεαστεί η ορατότητα του οδηγού, ιδιαίτερα σε συνθήκες βροχής, ενώ από την άλλη είναι άγνωστο το πόσο ανθεκτικό θα είναι απέναντι σε πολύ δυνατά ατυχήματα, όπως για παράδειγμα αυτό του Bianchi.







Η FIA αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θέλει να προστατέψει τον οδηγό από συντρίμμια, χωρίς να επηρεάζει αρνητικά την ορατότητά του. Μένει να δούμε κατά πόσο αυτό θα φανεί στην πράξη.

https://www.autoblog.gr/2017/07/08/h-prwth-eikona-apo-to-shield/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...