Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Αγνώριστος είναι στα 63 του ο Λίαμ Νίσον [ photo's]

Η εμφάνιση του στην Νέα Υόρκη που προκάλεσε ανησυχία για την υγεία του... Τι απάντησε ο 63χρονος.

Αγνώριστος είναι στα 63 του ο Λίαμ Νίσον.

Σκελετωμένος, εμφανώς γερασμένος και με τα μαλλιά του ασπρισμένα, έκανε την βόλτα του στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας καπέλο και φαρδιά ρούχα, σε μία εμφάνιση που γενικά προκάλεσε τόση ανησυχια, ώστε  ο εκπρόσωπος του να δηλώσει στην «Daily Mail» πως «δεν υπήρξε ποτέ πιο υγιής».
Μάλιστα τόνισε πως «ο 63χρονος σταρ μόλις τελείωσε μια ταινία και ξεκινά τα γυρίσματα μιας καινούργιας τον Σεπτέμβριο». Να σημειώσουμε πάντως, πως πριν ένα μήνα που είχε γενέθλια, ο Νίσον είχε δηλώσει «πως αυτό είναι ένα ζήτημα που με πειράζει. Γίνομαι 63. Κανείς δεν θέλει να είναι 63. Γερνάω! Παρακαλώ αγνοήστε τα γενέθλια μου. Τα μισώ και με κάνουν να νιώθω ευάλωτος. Είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα, η μέρα εκείνη που αντικρίζει τον κόσμο από την μήτρα της μητέρας σου! Πολύς κόσμος νοικιάζει σκάφη και γιορτάζει τα γενέθλια του, αλλά εγώ ντρέπομαι αυτού του είδους την προσοχή!»


Να θυμίσουμε ότι και τον Ιουνιο που παπαράτσι τον απαθανάτισαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ο ηθοποιός φαινόταν γερασμένος και αδυνατισμένος.


Ο 63χρονος ηθοποιός φαίνεται ότι έχει γεράσει απότομα, δεν θυμίζει σε τίποτα τον «σκληρό» του Χόλιγουντ που πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων και στις περίφημες 'αρπαγές'.



http://www.toratora.gr/%CF%83%CE%BA%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CE%BC/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...