Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

GP Αυστρίας 2015: Άνετος ο Nico Rosberg

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Nico Rosberg στο Red Bull Ring, κατακτώντας με αρκετή άνεση την τρίτη φετινή του νίκη και την 11η στην καριέρα του. Ο Γερμανός βρέθηκε στην πρωτοπορία από την εκκίνηση και ο Lewis Hamilton περιορίστηκε στην 2η θέση, χωρίς να μπορεί να τον απειλήσει ιδιαίτερα, ενώ ο Πρωταθλητής ουσιαστικά τα παράτησε όταν πήρε ποινή 5 δευτερολέπτων μετά από το pit stop του, καθώς πάτησε τη λευκή γραμμή στην έξοδο του pit lane.
Το βάθρο συμπληρώνει ο Felipe Massa, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της Ferrari στο pit stop του Sebastian Vettel, όταν και ο Γερμανός έχασε μέσα από τα χέρια του την 3η θέση. Αυτό ήταν ο πρώτο βάθρο για τον Massa φέτος και τον 40ο στην καριέρα του. Ακολούθησαν οι Bottas, Hulkenberg, Maldonado, Verstappen, Perez και ο Ricciardo που πήρε τον βαθμό της 10ης θέση.
Καταστροφικός αγώνας για τη McLaren, που είδε και τα δύο της μονοθέσια να μην τερματίζουν. Ο Fernando Alonso είχε σύγκρουση με τον Kimi Raikkonen στον πρώτο γύρο -κάτι που έβγαλε εκτός αγώνα και τους δύο-, ενώ ο Jenson Button είχε για ακόμα μία φορά πρόβλημα με την MP4-30.




πηγη: http://www.autoblog.gr/2015/06/21/austrian-gp-2015-rosberg-wins/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...