Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

6,500 προσλήψεις στο δημόσιο με ταυτότητα ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια κρίσιμη στιγμή των διαπραγματεύσεων και με τα ταμεία του δημοσίου άδεια, η κυβέρνηση προχώρησε σε σειρά προσλήψεων, οι κυριότερες από τις οποίες αναφέρονται σε υποσχέσεις που είχε δώσει στο εκλογικό της ακροατήριο.
Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» σε ρεπορτάζ του Μανόλη Γαλάνη, μόνο τις τελευταίες 15 ημέρες επέστρεψαν στο δημόσιο 3.712 υπάλληλοι μέσω της επανασύστασης προσωποπαγών θέσεων, ενώ ακόμη 3.000 συνάδελφοί τους αναμένεται να επανενταχθούν στις δημόσιες υπηρεσίες.
Οι κυριότερες τοποθετήσεις αφορούν σε καθηγητές στα ΕΠΑΛ, σε διοικητικό προσωπικό των Πανεπιστημίων, στον ΟΑΕΔ , στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στον ΕΟΤ, στον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ, στους σχολικούς φύλακες και στην ΕΡΤ.
Πρόκειται για κατά γράμμα εφαρμογή του λεγόμενου «Νόμου Κατρούγκαλου», με τον οποίο αποκαθίστανται όλοι όσοι βρέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας τα προηγούμενα χρόνια ή απολύθηκαν οριστικά λόγω της κατάργησης του φορέα όπου απασχολούνταν.
Η κυβέρνηση θεωρεί ότι η επαναπρόσληψη χιλιάδων απολυμένων του δημοσίου είναι «απόλυτη προτεραιότητά» της, τη στιγμή που οι δανειστές πιστεύουν πως «η Ελλάδα δεν έχει διάθεση να μεταρρυθμίσει το σπάταλο κράτος».

 http://www.7imeres.gr/6500-proslipsis-sto-dimosio-me-taftotita-siriza/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...