Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Γιατί άλλαξαν παραλία… στους Μαχητές στο Survivor ?

Η Μελίνα το έσκασε από την παραλία και η παραγωγή την έπιασε να τρώει κρυφά καθώς και να επικοινωνεί από κινητό ντόπιου με την οικογένεια της.

Επομένως… οι κανόνες έλεγαν ότι η Μελίνα έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι, όμως… αυτό θα δημιουργούσε αμφιβολία στο κοινό για την εγκυρότητα του ριάλιτι και έτσι λοιπόν της έδωσαν μία ευκαιρία και απλώς τους άλλαξαν παραλία…

όλα ξεκίνησαν με ένα απλό περιτύλιγμα μπισκότων που βρήκαν στην παραλία πίσω από την καλύβα. Το συγκεκριμένο πακέτο με μπισκότα δεν άνηκε σε κάποιο από τα έπαθλα επομένως ή κάποιος τους το έφερε από έξω ή το έκλεψαν εκείνοι! Έτσι άρχισαν να ψάχνουν!

Η Μελίνα, η παίκτρια των Μαχητών είχε εξαφανιστεί 1 ολόκληρο βράδυ από την παραλία με αποτέλεσα να έχει σηκωθεί όλη η παραγωγή να την ψάχνει. Κι εδώ δώστε προσοχή... Η συγκεκριμένη παίκτρια επικοινώνησε μέσα από τα social media άλλου ανθρώπου, με την οικογένεια της και συγκεκριμένα με ένα πολύ στενό της πρόσωπο... το οποίο την ενημέρωσε πλήρως για τα σχόλια που γίνονται στην Ελλάδα αλλά και το πως είναι οι φίλοι και οι δικοί της άνθρωποι.



Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να της δώσουν μία τελευταία ευκαιρία και τους άλλαξαν παραλία για να κόψουν τις επικοινωνίες και τον τρόπο να βγαίνει εκτός παραλίας. Και ανακεφαλαιώνω... Η Μελίνα ενημερώθηκε ακριβώς για την εικόνα του κόσμου προς εκείνη...Η επικοινωνία της με το συγκεκριμένο πρόσωπο στην Ελλάδα έγινε γνωστή, η παραγωγή συνειδητοποίησε ότι όλο αυτό το διάστημα έτρωγε κρυφά κρυφά ένα κανονικό γεύμα και ως "τιμωρία" αποκάλυψαν την συμπεριφορά της και στους συμπαίκτες της, οι οποίοι γι'αυτό της γύρισαν την πλάτη.

Έτσι λοιπόν, θα καταλάβετε τον λόγο που άλλαξε από την μία ημέρα στην άλλη. Τώρα... αν στο κόλπο ήταν και ο Ηλίας; Τι να σας πω! Η Μελίνα όταν ρωτήθηκε από την παραγωγή είπε, πως μαζί με τον Ηλία τα κανόνισαν! 





https://www.type.gr/plus/survivor-2-diarroi-aftos-o-paiktis-apochorise-einai-idi-sto-ksenodocheio/
https://www.youweekly.gr/article/dimis-blog/513128-skandalo-sto-survivor-2-h-paiktria-poy-to-eskase-apo-thn-paralia-kai-epikoinwnhse-kryfa-me-thn-oikogeneia-ths-h-apoxwrhsh-to-klepsimo-kai-to-psema-poy-den-edeiksan-oi-kameres

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...