Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Πεθαίνει ο τελευταίος λευκός αρσενικός ρινόκερος στον κόσμο

Ο Sudan, ο τελευταίος αρσενικός λευκός ρινόκερος στον κόσμο, δίνει αγώνα για τη ζωή του εξαιτίας μιας σοβαρής ασθένειας που αντιμετωπίζει χωρίς να έχει αποκτήσει απογόνους.

Ο ασθενής Sudan, είναι ένα από τους τρεις εναπομείναντες βόρειους λευκούς ρινόκερους στη Γη, οι οποίοι προστατεύονται 24 ώρες το 24ωρο από ένοπλους φρουρούς στην Conservancy της Κένυας, Οl Pejeta . Οι σύντροφοι του άρρωστου ζώου είναι οι Najin και Fatu, δυο νεαρές ρινοκερίνες.

Ο Sudan θεωρείται ηλικιωμένος στα 45 του χρόνια και ήδη βρίσκεται σε παρακολούθηση καθώς παλεύει μια λοίμωξη των ποδιών που οι φροντιστές του λένε ότι δεν ανταποκρίνονται στη θεραπεία.

Το προσδόκιμο ζωής των λευκών ρινόκερων σε αιχμαλωσία είναι περίπου 40 έως 50 έτη. «Δε πιστεύουμε ότι θα αντέξει για πολύ ακόμα» λέει ο Elodie Sampere, εκπρόσωπος της Ol Pejeta, στο CNN προσθέτοντας ότι η ευθανασία είναι μια προοπτική στην περίπτωση που η υγεία του ζώου επιδεινωθεί και υποφέρει.

https://www.news.gr/kosmos/article/976766/petheni-o-telefteos-lefkos-arsenikos-rinokeros-ston-kosmo.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...