Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Δεκαπλάσιες οι επεμβάσεις αύξησης πέους στην Ελλάδα

Το στοιχείο αυτό προκύπτει μέσα από έρευνα του Ινστιτούτου ερευνών, που αφορά την εύρυθμη σεξουαλική λειτουργία των Ελλήνων. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, περίπου ένα εκατομμύριο άνδρες υποφέρουν στην Ελλάδα από προβλήματα στύσης και όλοι τους προέρχονται από τη δεξαμενή των διαβητικών και υπερτασικών ανδρών, καθώς κι εκείνων που λαμβάνουν ψυχοφάρμακα ή έχουν προβλήματα γήρανσης. Εξ αυτών όμως, ένα ποσοστό της τάξης του 10% επιζητά λύση του προβλήματος.
Από τότε που κυκλοφόρησαν φάρμακα για το θέμα αυτό, στις αρχές του ’90, μεγάλο ποσοστό ανδρών βρήκε λύση στο πρόβλημα, άλλοτε μόνιμη άλλοτε προσωρινή.



Απόλυτη θεραπεία στη στύση δεν έχει βρει ακόμη το ιδανικό φάρμακο, παρά το γεγονός ότι σήμερα στην αγορά υπάρχουν εξήντα είδη φαρμάκων. Πολλοί άνδρες, που δεν βρίσκουν τη λύση που θέλουν καταφεύγουν στο χειρουργείο.
Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής προκύπτει ότι η σεξουαλική ζωή των έχει ανέβει κατακόρυφα λόγω της οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας, ως τρόπος άμυνας και αντιμετώπισης συνθηκών, που δεν μπορούν ούτε να επηρεάσουν, ούτε να ελέγξουν.
Οσο δε αφορά τα ειδικότερα στοιχεία της έρευνας, μέγεθος του… ανδρισμού μετράει πολύ στην καλή σεξουαλική ζωή και δραστηριότητα. Όπως φάνηκε από οκταετή έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου σε 3.000 άνδρες και γυναίκες, το μέγεθος παίζει σημαντικό ρόλο, επηρεάζοντας την εικόνα, τη σεξουαλική πράξη, τον οργασμό και την ικανοποίηση των συντρόφων. Ποσοστό πάνω από 80% απάντησε πως το μέγεθος παίζει ρόλο στη σεξουαλική απόδοση. Ενώ, όμως, τα 13 εκατοστά αποτελούν τον φυσιολογικό μέσο όρο, στο μυαλό ανδρών και γυναικών τα 17 εκατοστά θεωρούνται, λανθασμένα, το κανονικό μέγεθος.

[gazzetta]
http://www.trelokouneli.gr/dekaplasies-oi-auxhshs-peous-sthn-ellada/
http://kafedakigr.blogspot.com/2017/11/blog-post_12.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...