Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Καταιγιστικές εξελίξεις στο survivor – Χαμός με Ντάνο και Αναγνωστόπουλο

Οι σχέσεις των δύο ανδρών εδώ και καιρό είναι ψυχρές και όλα κρέμονται σε μια κλωστή…
Δύο ξένοι είναι στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Ο Ντάνος, από τότε που έκανε ένσταση ο μισθοφόρος και πήρε αγώνισμα επάθλου στα… χαρτιά, δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια του και πολλές φορές τον έχει συλλάβει η κάμερα να τον στραβοκοιτάει.


Επίσης, το ύφος του «ξερόλα» που έχει συνήθως ο Κώστας έχει εκνευρίσει πολύ τον Ντάνο ενώ οι προκλητικές δηλώσεις εναντίον της ομάδας των διασήμων έχουν φέρει τον Σκιαθίτη παίχτη ένα βήμα από την έκρηξη.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ξεχνά άλλωστε πως οι μαχητές των πέταξαν έξω από την ομάδα τους και θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτό, σε μεγάλο βαθμό, τον μισθοφόρο που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο «βασιλιάς» της ίντριγκας και του κουτσομπολιού.
Ο Αναγνωστόπουλος ποτέ δεν χώνεψε τον Ντάνο. Από την αρχή του παιχνιδιού είχε θέμα μαζί του και δεν έχανε ευκαιρία να τον «θάβει» όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Όταν δε δημιούργησε και την κλίκα με τον Κύπριο, τότε τα φτυάρια πήραν φωτιά, αφού ούτε ο Μάριος συμπαθεί τον Αγγελόπουλο και τον κοροϊδεύει συνεχώς… πίσω από την πλάτη του βέβαια, γιατί από μπροστά ξέρει ότι δεν τον παίρνει…
Η σύγκρουση θα κορυφωθεί στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής διαρροές, την ασυλία σήμερα φέρονται να κερδίζουν ο Μάριος και ο Ντάνος, πράγμα που σημαίνει πώς ένας από τους Βασάλο, Σπαλιάρα, και Αναγνωστόπουλο θα βρεθούν εκτός της Κυριακή.
Οι διαρροές κάνουν λόγο για αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου την προσεχή Κυριακή έπειτα από ψήφο του Ντάνου.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μισθοφόρος θα εκνευριστεί τόσο που δεν θα χαιρετίσει καν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δείχνοντας έτσι τη δυσφορία του.

 http://www.trelokouneli.gr/kategistikes-exelixis-sto-survivor-chamos-ntano-ke-anagnostopoulo/
http://kafedakigr.blogspot.gr/2017/06/survivor.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...