Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Τι θα δούμε την Κυριακή στο Survivor

Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού για το νέο επεισόδιο μετά το τροχαίο

Με αγώνισμα επάθλου επανέρχεται την Κυριακή το Survivor, μετά από το αναπάντεχο γεγονός που ανέτρεψε τις ισορροπίες στο δημοφιλές παιχνίδι, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:
«Ένα αναπάντεχο γεγονός ανέτρεψε τα πάντα στο Survivor.
Το τροχαίο ατύχημα που υπέστησαν οι "Μαχητές" άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού, αφού προτεραιότητα της παραγωγής τέθηκε η υγεία των διαγωνιζομένων. Το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, το σοκ των παικτών και των δύο ομάδων ήταν τεράστιο και στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Survivor.
Οι ιατρικές γνωματεύσεις, καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων, της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Η μεν πρώτη αποχωρεί από το παιχνίδι όπως και η ίδια δήλωσε στους τηλεθεατές και στους συμπαίκτες της που την αποχαιρέτησαν. Όσο για τον Μάριο έχει δηλώσει την πρόθεσή του να συνεχίσει στο παιχνίδι μόλις οι γιατροί του το επιτρέψουν. Η κατάσταση της υγείας των υπολοίπων "Μαχητών" είναι καλή και τους επιτρέπει να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους στο Survivor. Στο "Συμβούλιο του Νησιού" ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι λόγω του ατυχήματος ακυρώνεται η διαδικασία της αποχώρησης.
Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.394.040 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 61,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 67,9% στο λεπτό.
Ένα νέο επεισόδιο του Survivor έρχεται την Κυριακή το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. "Μαχητές" και "Διάσημοι" θα αγωνιστούν σε νέο αγώνισμα και η νικήτρια ομάδα θ’ απολαύσει το έπαθλο του φαγητού. Όλα πλέον κυλούν στο γνώριμο ρυθμό, με τα αγωνίσματα, τη δράση, την αγωνία και την καθημερινότητα των παικτών στις παραλίες να κυριαρχούν και πάλι στο Survivor».
http://www.newsbeast.gr/media/arthro/2640307/ti-tha-doume-tin-kiriaki-sto-survivor

 http://kafedakigr.blogspot.gr/2017/04/survivor.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...