Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ από το Υπουργείο Οικονομικών για τα ομόλογα Σώρρα – ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ

Την αντίδραση του υπουργείου Οικονομικών προκάλεσαν οι εξελίξεις με τον Αρτέμη Σώρρα, τον οποίο επικαλούνται πολλοί Έλληνες φορολογούμενοι προκειμένου να σβηστούν τα χρέη τους στο κράτος! 
Η υπόθεση  βρίσκεται στα χέρια των αρμοδίων εισαγγελικών αρχών, υπογραμμίζoυν κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών. Τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου έχουν ήδη διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές και ως εκ τούτου καλύπτονται από το απόρρητο της ποινικής προδικασίας.
Οι συνεργάτες του Ευκλείδη Τσακαλώτου ξεκαθαρίζουν πως οι οφειλέτες δεν απαλλάσσονται από τις υποχρεώσεις τους, δείχνοντας τα ομόλογα του «τρισεκατομμυριούχου» Σώρρα.
Η Διεύθυνση Εισπράξεων του υπουργείου έχει αποστείλει στις ΔΟΥ οδηγίες για τον χειρισμό των εξώδικων δηλώσεων που καταθέτουν όσοι οφειλέτες ζητούν τη... διαγραφή των χρεών τους, επικαλούμενοι τα κεφάλαια του Αρτέμη Σώρρα.
Κύκλοι του υπουργείου εξηγούν πως οι αρμόδιοι υπάλληλοι παραλαμβάνουν, ως έχουν υποχρέωση, τις εξώδικες δηλώσεις που καταθέτουν οι πολίτες, ενημερώνοντάς τους πως αυτή η κίνηση, δεν τους απαλλάσσει από τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

http://www.star.gr/oikonomia/352991/epeigon-mhnyma-apo-to-ypoyrgeio-oikonomikwn-gia-ta-omologa-swrra-ndash-mhn-to-agnohsete

 http://naigr.blogspot.gr/2017/01/blog-post_27.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...