Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Η Beyonce σε Live της στο Miami .... [PHOTO'S]














http://www.kanonitv.net/2016/04/beyonce-butt-live-performing-miami/

ΛεξοΜανία Επίπεδο 233


ΛεξοΜανία Επίπεδο 232


Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Η Τζούλια και ο…ΜΑΥΡΟΣ από πίσω της: Δείτε τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τα σπάει στο Μαϊάμι…


Η Τζούλια Αλεξανδράτου ανέβασε φωτογραφία από το εξωτικό Μαϊάμι, που παραθερίζει και δεν γινόταν να μην προσέξουμε αυτή την φωτογραφία!

Ποζάρει με έναν παραθεριστή και εντελώς συμπτωματικά είναι έγχρωμος και από πίσω της!
Είναι να μην σου βγει το όνομα δυστυχώς!








-----------------------------------------------
Πηγη : tro-ma-ktiko.blogspot.com

Η φωτογραφία σε εφορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

απο το facebook.com/ipourgos
Η φωτογραφία είναι χθεσινή…. Σημείωμα-επιγραφή-ταμπέλα και δε ξέρω πως αλλιώς να το πω, το οποίο είναι κολλημένο στο κρύσταλλο του γκισέ, στο τμήμα μητρώου, σε εφορία στο κέντρο της Αθήνας.
Απευθύνεται σε Έλληνες αλλά και αλλοδαπούς φορολογούμενους…. Η μετάφραση που έκανε ο (δε ξέρω ποιος) “Αγγλομαθής φωστήρας” στην Αγγλική γλώσσα πραγματικά με ξεπερνάει…. Έστω να ξεπεράσω τις (επίσης λανθασμένες) μεταφράσεις των ” Ενάρξεις” & “Μεταβολές”…… Το τελευταίο όμως απλά δεν υπάρχει…..
Το τερμάτισε ο φωστήρας-γνώστης της Αγγλικής γλώσσας “μεταφραστής”…. “Διακοπές (επιχειρήσεων)”, …. μετάφραση;;;; …. “Vacation”! (;;;;;;;) tongue emoticon ….. Κλείνεις την επιχείρησή σου; … από βίτσιο ή λόγω μνημονίων, ή επειδή απλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου; Το κράτος είναι εδώ. Σε στέλνει ωραιότατες διακοπές διαρκείας όπου γουστάρεις με όλα τα έξοδα πληρωμένα..





http://www.trelokouneli.gr/ellas-to-megalio-sou-i-fotografia-pou-kani-to-gyro-tou-diadiktyou/

Η Κίνα απέρριψε αίτημα επίσκεψης αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Stennis

Η Κίνα απέρριψε αίτημα των ΗΠΑ για την επίσκεψη στο Χονγκ Κονγκ του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Stennis, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών στην Ουάσιγκτον.
Ωστόσο, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο το αμερικανικό ΥΠΕΞ εκτιμά ότι οι επισκέψεις άλλων πλοίων του ναυτικού των ΗΠΑ, θα επιτραπεί να συνεχιστούν.

http://www.trelokouneli.gr/h-kina-aperripse-aithma-episkepshs-amerikanikou-aeroplanoforou/

Παρθενική πτήση για το πρωτότυπο ιαπωνικό stealth μαχητικό της Mitsubishi, Χ-2

Την παρθενική του πτήση πραγματοποίησε στις 22 Απριλίου το Χ-2, το ...
πρωτότυπο stealth μαχητικό αεροσκάφος της Mitsubishi Heavy Industries.

Το πρωτότυπο αεροσκάφος (advanced technology demonstrator) απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Ναγκόγια και πραγματοποίησε μια σειρά από δοκιμές πάνω σε βασικούς ελιγμούς, πριν προσγειωθεί στην αεροπορική βάση Γκιφού. Ο πιλότος περιέγραψε την εμπειρία ως «εξαιρετικά σταθερή», προσθέτοντας πως ο έλεγχος ήταν ακριβώς όπως στις εξομοιώσεις.

Το Χ-2 είναι ένα πρωτότυπο stealth αεροσκάφος- συγκεκριμένα, πρόκειται για το πρώτο ιαπωνικής κατασκευής μαχητικό με τεχνολογία stealth - και είναι σχεδιασμένο για πάρα πολύ μεγάλη ευελιξία. Το πρωτότυπο διαθέτει άτρακτο, κινητήρες και άλλα προηγμένα συστήματα και εξοπλισμό που μπορούν να προσαρμοστούν για χρήση σε μελλοντικά μαχητικά.




Η εταιρεία ανέπτυσσε την άτρακτο του αεροσκάφους από το 2009, σε συνεργασία με άλλες 220 ιαπωνικές εταιρείες και την ATLA (Acquisition, Technology and Logistics Agency) της Ιαπωνίας, ενσωματώνοντας μια σειρά κορυφαίων ιαπωνικών τεχνολογιών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Gizmag, αρχικός σκοπός της ιαπωνικής κυβέρνησης ήταν η απόκτηση του αμερικανικού F-22 Raptor, η εξαγωγή του οποίου όμως απαγορεύτηκε- οπότε η Ιαπωνία άρχισε να αναπτύσσει το δικό της μαχητικό. Το Χ-2 είναι ένα μονοθέσιο μαχητικό, με μήκος 14,2 μέτρων και άνοιγμα φτερών 9 μέτρων. Η μέγιστη ταχύτητά του είναι 2,25 Μαχ (2.756 χλμ/ ώρα) και η εμβέλειά του 2.900 χλμ. Στις τεχνολογίες που ενσωματώνει περιλαμβάνεται έλεγχος «fly by light», που αντικαθιστά τα συμβατικά καλώδια με οπτικές ίνες.

http://www.naftemporiki.gr/story/1097359/partheniki-ptisi-gia-to-prototupo-iaponikostealth-maxitiko-tismitsubishi-x-2

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ψάχνει σε σχολεία για 13χρονες παρθένες

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «ξαναχτυπά» και αυτή τη φορά δεν ασχολείται με τα πυρηνικά του εργοστάσια, αλλά επισκέπτεται σχολεία για έναν απίστευτο λόγο.

 Μαθήτριες από διάφορα σχολεία της Βορείου Κορέας υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθεί αν όντως είναι παρθένες. Μερικές από τις μαθήτριες είναι μόλις 13 χρονών και θα αναγκαστούν να «διασκεδάζουν» τον Κιμ Γιονκγ Ουν και την παρέα του για όσο εκείνοι θέλουν.



Συγκεκριμένα οι άτυχες κοπέλες θα γίνουν σκλάβες του σεξ, παίρνοντας μέρος σε πάρτι με άφθονο αλκοόλ και σεξουαλικά παιχνίδια.
Όσες επιλεγούν, θα μένουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο οποίο θα εκπαιδεύονται στο μασάζ, το τραγούδι και τον χορό.
Η «παράδοση» αυτή γίνεται από την περίοδο που ήταν διδάκτορας ο παππούς του Κιμ Γιόνγκ Ουν και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Η ομάδα των κοριτσιών που θα διασκεδάζουν τον δικτάτορα θα λέγεται Gippeumjo, θα πρέπει να είναι όμορφες, ψηλές και... παρθένες.
Όταν μεγαλώσουν οι περισσότερες παντρεύονται στρατιωτικούς, καθώς με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύονται οι άντρες για την πίστη τους προς την πατρίδα.


http://www.iefimerida.gr/news/264620/o-kim-giongk-oyn-psahnei-se-sholeia-gia-13hrones-parthenes-tis-thelei-gia-sklaves-toy#ixzz47CslPVQ1

Τατιάνα Στεφανίδου: Το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της για το κόψιμο της εκπομπής της

Η υπομονή της εξαντλήθηκε. Πυρ και μανία έγινε η Τατιάνα Στεφανίδου για το… κόψιμο της εκπομπής της. Δίχως να μασά τα λόγια της δεν δίστασε να τα βάλεις με όλους εκείνους που ευθύνονται για αυτήν την εξέλιξη, δείχνοντας τον θυμό της. Το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της μετά από πέντε μέρες απεργίας και ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε.
Όχι μόνο εξέφρασε on air την διαφωνία της με τους δημοσιογράφους που έκαναν την απεργία, αλλά φρόντισε να πετάξει τα καρφιά της. «Οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μας ήταν αντίθετοι με αυτή την απόφαση. Θεωρούμε ότι η δύναμη μας είναι η φωνή μας. Όταν λοιπόν θέλεις να πολεμήσεις και είσαι δημοσιογράφος, δε κάθεσαι στο σπίτι σου να πίνεις καφέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://nataleme.gr/tatiana-stefanidou-to-anef-proigoumenou-xespasma-tis-gia-to-kopsimo-tis-ekpompis-tis/

Επεισόδιο στις Οινούσσες: Τούρκοι απείλησαν να συλλάβουν Έλληνα ψαρά!

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής μεταξύ ακταιωρού της τουρκικής ακτοφυλακής και κανονιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού που παρενέβη προκειμένου να αποτραπεί η σύλληψη Έλληνα ψαρά!
Το πρωτοφανές επεισόδιο ξεκίνησε περίπου στη μία και μισήτο μεσημέρι όταν σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προσέγγισε ελληνικό αλιευτικό που ψάρευε μέσα σε ελληνικά χωρικά ύδατα, πολύ κοντά στις Οινούσσες. Αρχικώς η τουρκική ακταιωρός ζήτησε από τον Έλληνα ψαρά να φύγει από την περιοχή με το ψευδοεπιχείρημα ότι βρίσκεται σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Όταν ο Έλληνας ψαράς αρνήθηκε να απομακρυνθεί το πλήρωμα της τουρκικής ακταιωρού απείλησε να συλλάβει τον Έλληνα ψαρά!
Το λιμενικό δεν μπόρεσε να αποκλιμακώσει το επεισόδιο και έτσι αποφασίστηκε να κινηθεί προς την περιοχή πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.
Όταν έφτασε ανοιχτά των Οινουσσών η κανονιοφόρος «Κραταιός» κάλεσε το σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής να απομακρυνθεί. Αρχικώς το πλήρωμα της τουρκικής ακταιωρού αρνούνταν, πείστηκε όμως να αποχωρήσει από τα ελληνικά χώρικα ύδατα έπειτα από διαπραγματεύσεις και αντιπαράθεση που διήρκεσε μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.
Οι αξιωματικοί στο θάλαμο επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ και στον κλάδο επιχειρήσεων του ΓΕΝ ενημέρωναν σε απευθείας χρόνο την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το σημερινό επεισόδιο στις Οινούσσες, το οποίο αξιολογείται ως πολύ σοβαρό.
Παραλλήλως με τις προκλήσεις στο θαλάσσιο χώρο, τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας τύπου CN-235 έκανε συνεχείς χαμηλές πτήσεις πάνω από τις Οινούσσες παραβιάζοντας τον ελληνικό εναέριο χώρο αλλά και πετώντας πάνω από ελληνικό έδαφος.
Τουρκικές προκλήσεις και την Μεγάλη ΠέμπτηΣυνολικά 29 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου έκαναν την Μεγάλη Πέμπτη επτά τουρκικά αεροσκάφη





 (μία εξάδα μαχητικών αεροσκαφών  F-16 και ένα CN-235) στο βορειοανατολικό, το κεντρικό και το νοτιοανατολικό Αιγαίο.



Τέσσερα από τα τουρκικά μαχητικά -ανήκαν στον σχηματισμό με τα έξι F-16- έκαναν δύο πτήσεις πάνω από τα νησιά «Μακρονήσι» και «Ανθρωποφάγοι». Οι υπερπτήσεις έγιναν σε ύψος 2.900 ποδών πάνω από τα ελληνικά νησιά.

http://www.msn.com/el-gr/news/national/%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%83%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CF%88%CE%B1%CF%81%CE%AC/ar-BBsqdnc?li=BBqxHCu


Γαρδέλης: Η απίστευτη μεταμόρφωση σε Stan και η αντίδραση του Stan!


Σε Stan μεταμορφώθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης στο τελευταίο Live του YFSF το βράδυ της Κυριακής (24/4). Και η εμφάνιση του προκάλεσε ποικίλα σχόλια, τα περισσότερα, όμως, θετικά, αφού με διαφορά ήταν από τις καλύτερες και πιο αστείες μεταμφιέσεις που έχουμε δει.
Εντάξει, στην περίπτωση του ηθοποιού και από φωνή... μεταμφιεσάρα! Κάτι που σχολίασαν αρνητικά ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο Γαρδέλης, τραγούδησε "Δε σου ανήκω" και μπορεί από την επιτροπή να μην πήρε υψηλή βαθμολογία, όμως, τσάκωσε το 12αρι από το κοινό!
Τη μεταμφίεση σχολίασε στα social media και ο Stan. Πώς είδε ο τραγουδιστής τον Γαρδέλη; Του άρεσε ή αντέδρασε κι αυτός όπως πέρυσι ο Τριαντάφυλλος, σε μεταμφίεση του Κώστα Δόξα; «Γαρδέλης θεός» έγραψε ο Stan στο Twitter και δημοσίευσε φωτογραφία του ηθοποιού από τα παρασκήνια.



Στη συνέχεια σχολίασε όσα είπε για εκείνον ο Γαρδέλης.
«Είναι πολύ σημαντικό στα 28 χρόνια της ζωής σου να μιλάει για εσένα και για την μέχρι τώρα δουλειά σου ένας άνθρωπος με τα βιώματα του Σταμάτη Γαρδέλη. Τον ευχαριστώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

 womenonly.gr

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Κατάσχεσαν 900 κιλά ακατάλληλα κοτόπουλα από κρεοπωλείο στον Πλατανιά Χανίων

Στην κατάσχεση 900 κιλών ακατάλληλων για κατανάλωση κρεάτων σε κρεοπωλείο του Πλατανιά προχώρησαν οι κτηνίατροι της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων ενόψει του Πάσχα στην αγορά των Χανίων, οι κτηνίατροι εντόπισαν την περασμένη Πέμπτη στο συγκεκριμένο κρεοπωλείο και κατέσχεσαν  συνολικά 900 κιλά από νωπά κοτόπουλα Γαλλίας. Τα κοτόπουλα έληγαν ύστερα από δύο ημέρες σύμφωνα με τις αρχικές τους συσκευασίες. Όμως ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου είχε προχωρήσει σε ανασυσκευασία τους χωρίς να αναγράφει ημερομηνία λήξης με σκοπό να τα διαθέσει στην αγορά.
Τα κατασχεμένα κοτόπουλα θα καταστραφούν ενώ εις βάρος του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Πηγή : neatv.gr

Τιτανικός απο τα Lidl... δείτε την φωτο που κανει το γύρο του δυαδικτίου




Τιτανικός απο τα Lidl...



Δείτε την φωτο που κανει το γύρο του δυαδικτίου






Οικονομολόγοι υπέρ Brexit: Θα ενισχυθεί η οικονομία κατά 4%

Η βρετανική οικονομία θα αυξηθεί κατά 4% δέκα χρόνια μετά την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση χάρη στα οφέλη από τους χαμηλότερους δασμούς για εισαγωγές από χώρες εκτός της ένωσης, υποστήριξαν σήμερα οικονομολόγοι που τάσσονται υπέρ του Brexit.

Ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου, μια σειρά από οργανισμούς και φορείς – από το υπουργείο Οικονομικών της χώρας έως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο – έχουν πει ότι η Βρετανία θα είναι σε χειρότερη θέση εάν χάσει την αδασμολόγητη πρόσβαση στην ενιαία αγορά της Ένωσης.
Ο Πάτρικ Μίνφορντ, καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, δήλωσε ότι η Βρετανία θα πρέπει να βασιστεί στα επίπεδα δασμών που συμφωνήθηκαν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και ότι η κατάργηση των εξωτερικών δασμών της ΕΕ θα οδηγήσει σε μείωση των τιμών καταναλωτή κατά 8% και θα ενισχύσει το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) κατά 4% ύστερα από περίπου 10 χρόνια, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Τα οφέλη των διμερών εμπορικών συμφωνιών είναι υπερεκτιμημένα και μεγάλο μέρος των ξένων επενδύσεων που έγιναν στη Βρετανία ήταν αποτέλεσμα της ανταγωνιστικής ισχύος της χώρας παρά της πρόσβασης που προσφέρει στην υπόλοιπη ΕΕ, δήλωσε ο Μίνφορντ σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο που διοργάνωσαν οικονομολόγοι οι οποίοι τάσσονται υπέρ του Brexit.

http://www.trelokouneli.gr/oikonomologoi-uper-brexit-tha-enischuthei-h-oikonomia-kata-4/

Πώς η ελληνική τηλεόραση (και το internet) αποθεώνουν και μετά κατασπαράζουν το τίποτα

Η σπαρακτική αλήθεια, είναι ότι νιώθουμε ανώτεροι από τον Τάσο Ποτσέπη, πιο έξυπνοι, πιο επιτυχημένοι, πιο elegant.
Το ελληνικό διαδίκτυο γέμισε σήμερα με πικρόχολες ατάκες, βίντεο και φωτογραφίες του Τάσου Ποτσέπη. Ποιος είναι ο Τάσος Ποτσέπης όμως και γιατί τον ρίξαμε στα τάρταρα;
Η σπαρακτική αλήθεια, είναι ότι νιώθουμε ανώτεροι αό τον Τάσο Ποτσέπη, πιο έξυπνοι, πιο επιτυχημένοι, πιο elegant, πιο “Μεγάλη Βρετανία” μπροστά σε βρόμικο κεντρικό hostel.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Τάσος (μου επιτρέπετε τον ενικό) είναι ένα νεαρό αγόρι, που συμμετείχε στην εκπομπή Ραντεβού (στα τυφλά), του Μάρκου Σεφερλή. Μια εκπομπή που αγγίζει το τρας ριάλιτι, τόσο με το κόνσεπτ, όσο και με τον παρουσιαστή και τους συμμετέχοντες. Οι φαρσοκωμικές ατάκες του κ Σεφερλή δεν καταφέρνουν (ούτε χειρουργικά) να τραβήξουν λίγο τις άκρες των χειλιών μας για να σχηματιστεί υποψία γέλιου.
Στο θέμα μας όμως. Ποιος είναι ο κ Ποτσέπης; Ένας κλαρινογαμπρός; Ένα τρολ; Ένας τύπος που κουβαλά τρέλα; Όλα αυτά μαζί; Πιθανότατα. Το ερώτημα όμως δεν είναι ποιος είναι ο νεαρός “Αγάπη μόνο” (η χαρακτηριστική του ατάκα) αλλά γιατί η ελληνική τηλεόραση και φυσικά το διαδίκτυο, ασχολείται μαζί του με τίτλους όπως “ρεσιτάλ παρακμής”, “Γελοιότητα” κλπ.. Η σπαρακτική αλήθεια, είναι ότι νιώθουμε ανώτεροι από τον Τάσο Ποτσέπη, πιο έξυπνοι, πιο επιτυχημένοι, πιο elegant, πιο “Μεγάλη Βρετανία” μπροστά σε βρόμικο κεντρικό hostel.
Kαι τα Μέσα γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Και μόλις βρουν το τίποτα, θα το ενθαρρύνουν, θα το πλύνουν, θα το ξυρίσουν, θα το τυλίξουν σε πακετάκι δώρου και θα το παρουσιάσουν έτοιμο να καταβροχθιστεί χωρίς ενοχές. Και όλοι θα μπουν να δουν τον Έλληνα κλαρινογαμπρο για να σχολιάσουν πόσο “σάπια” είναι η ελληνική κοινωνία (εκτός από εμάς – φχαριστούμε θε μου), πώς ο καλός χίπστερ πέθανε και ο μιλένιαλ δεν κατάφερε ποτέ να ανθίσει στην Ελλάδα.
Το τηλεοπτικό κοινό, οι χρήστες του internet (και λιγότερο το αναγνωστικό κοινο της χώρας) έχουν μία αποστολή. Να κατασπαράξουν, ως άλλο θηρίο στην αρένα, τον κάθε ένα που (μας) το παίζει μονομάχος. Κι εμείς, τα Μέσα, ως άλλοι Καίσαρες, θΑ κατεβάσουμε επιδεικτικά τον αντίχειρα.
Καλή όρεξη.

Πηγή womantoc.gr

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Deadpool (2016) trailer HD

Σκηνοθεσία: Tim Miller
Σενάριο: Rhett Reese, Paul Wernick
Ηθοποιοί: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Gina Carano, T.J. Miller
Είδος: Action, Adventure, Comedy
Πρεμιέρα: 18 February 2016 (Greece)
Ο Γουέιντ Γουίλσον άνηκε στις ειδικές δυνάμεις του στρατού, αλλά κατέληξε μισθοφόρος. Όταν τον υποβάλλουν σε πειράματα για ένα κρυφό σχέδιο, το Weapon X, χωρίς τη συγκατάθεση του, θα αποκτήσει τη δύναμη να αυτοθεραπεύεται από κάθε τι που τον βάλλει. Από αυτό το σημείο έχει ένα νέο άλτερ-έγκο, αυτό του Deadpool. 










Οπλισμένος με τις νέες του δυνατότητες και με ένα καυστικό, διεστραμμένο χιούμορ, βάζει αυτοσκοπό να βρει αυτόν που είναι υπεύθυνος για τα πειράματα που σχεδόν του κατάστρεψαν τη ζωή, και να εκδικηθεί.
http://www.greekleech.info 
http://trailerakis.blogspot.gr/2016/04/deadpool-2016-trailer.html 

Κραχ των μετοχών Μαρινάκη στη Wall Street!

Τεράστια πτώση της αξίας της που την Τρίτη άγγιξε το 30% παρουσιάζει η μετοχή της ναυτιλιακής εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη, Capital, μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις για τα οικονομικά αποτελέσματα του Α' τριμήνου του 2016 και την απόφαση για περικοπή των μερισμάτων στους μετόχους της.

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει στον κόσμο της Wall Street, του City του Λονδίνου αλλά και στον Πειραιά, η τελευταία τεράστια πτώση της μετοχής της ναυτιλιακής εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, Capital Product Partners L.P. (CPLP), ανακοίνωσε την Τρίτη τα οικονομικά αποτελέσματα του Α' τριμήνου του 2016, ενώ στην ακόμη σημαντικότερη ανακοίνωση που ακολούθησε η Capital αποφάσισε και σημαντική περικοπή στο μέρισμα των κερδών που θα μοιράσει, αντίστοιχα, στους μετόχους της, η οποία θα φτάσει το 68,6% από τα 0,23 στα 0,075 σεντς ανά μετοχή!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τις δύο ανακοινώσεις της Capital ακολούθησε... πανικός στους ξένους αναλυτές  που ασχολούνται με τον κλάδο των ναυτιλιακών. Βεβαίως, ο πανικός, όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο εξαπλώθηκε ακαριαία και στις αίθουσες της Wall Street αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας η μετοχή της Capital σημείωσε πτώση της αξίας της που έφτασε και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπέρασε το 30%

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/194733/krax-ton-metoxon-marinaki-sti-wall-street

Φυλακιση 5 ετών σε όποιον δίνει φαγητό μόνο σε Έλληνες !!! Δείτε τι πέρασε στα μουλωχτά το ΣΥΡΙΖΑ

Περάστηκε στα μουλωχτά μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης η εν λόγω τροπολογία που θέλει η προσφορά αγαθών και υπηρεσιών σε Έλληνες αποκλειστικά να τιμωρείται με φυλάκιση έως πέντε χρόνια και πρόστιμο 1.500 ευρώ λόγω της απόκλισης ατόμων διαφορετικής φυλής, χρώματος καταγωγής ή σεξουαλικού προσανατολισμού.
Πιο αναλυτικά πρόκειται για τροπολογία που κατατέθηκε εντός του Συμφώνου Συμβίωσης και τονίζει επίσης πως αν η προσφορά βοήθειας είναι για παραπάνω από έναν Έλληνες (δηλαδή δεν περιλαμβάνει αλλοδαπούς και ομοφυλόφιλους) η φυλάκιση θα αγγίζει τα 5 χρόνια και το πρόστιμο τα 25.000 ευρώ!


Ουσιαστικά πρόκειται για νόμο που φωτογραφίζει τα δωρεάν συσσίτια της Χ.Α. μόνο για Έλληνες.


Η χώρα παραπαίει οικονομικά-πολιτικά-ψυχολογικά και το πρόβλημα του κράτους είναι τα συσσίτια?


http://www.trelokouneli.gr/apistefto-fylakisi-5-eton-se-opion-dini-fagito-mono-se-ellines/

Οι Νορβηγοί πληρώνουν τους λαθρομετανάστες για να φύγουν απο την χώρα τους!

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
Οι Νορβηγικές αρχές εμφανίστηκαν πλέον και επισήμως διατεθειμένες να πληρώσουν περίπου 10.000 κορώνες (1.082 ευρώ) για τους αιτούντες άσυλο που είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τη χώρα οικειοθελώς.
Όπως αναφέρουν αξιωματούχοι στο Όσλο αυτό το μέτρο είναι λιγότερο ακριβό από ό,τι η παραμονή των προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας της χώρας.
Το πρόγραμμα που ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα, θα διαρκέσει για έξι εβδομάδες, υπό την νορβηγική Διεύθυνση Μετανάστευσης (Utlendingsdirektoratet – UDI), σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από τον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό NRK. Τα χρήματα θα καταβληθούν στους πρώτους 500 αιτούντες άσυλο που θα υποβάλλουν τα χαρτιά τους για εθελοντική επιστροφή τους στις χώρες καταγωγής τους.
«Πρέπει να πείσουμε περισσότερους (ανθρώπους) να επιστρέψουν πίσω στις χώρες τους οικειοθελώς, δίνοντάς τους λίγο περισσότερα χρήματα για την έξοδό τους από την Νορβηγία. Αυτό θα μας εξοικονομήσει πολλά χρήματα, γιατί κοστίζει πολύ πιο ακριβά να έχουμε αυτούς τους ανθρώπους να μένουν στα κέντρα μεταναστών», δήλωσε η υπουργός Ενσωμάτωσης Sylvi Listhaug.

Η υπουργός δήλωσε επίσης ότι ελπίζει αυτή η πρωτοβουλία να είναι επιτυχής και να υποστηρίξει κατάλληλα εκείνους που επιστρέφουν στην πατρίδα τους εθελοντικά.
«Υπάρχουν πολλοί που δεν δικαιούνται προστασίας και πρόκειται, με όλα τα κριτήρια, να απορριφθούν οι αιτήσεις τους. Είναι καλύτερο για μας αν τονώσουμε τώρα το ταξίδι τους πίσω στις χώρες τους…», πρόσθεσε η Λίστχαουγκ.
Οι αιτούντες άσυλο που θα αποφασίσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, θα λάβουν 30.000 κορώνες (3,240 ευρώ), με τις 20.000 κορώνες από αυτό το ποσό να προορίζονται για τα έξοδα ταξιδιού.
Νωρίτερα η Υπηρεσία Μετανάστευσης της χώρας (UDI) ανακοίνωσε ότι μια οικογένεια με δύο παιδιά θα μπορούσε να περιμένει μέχρι και περίπου 80.000 κορώνες, επιπλέον της κάλυψης των εξόδων για το ταξίδι τους.
«Ευχόμαστε ότι αυτοί που έχουν έρθει στη Νορβηγία με μη ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με τη διαμονή τους εδώ, να αποφασίσουν ότι πρέπει να επιστρέψουν στο σπίτι τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους εκεί (στην πατρίδα τους)», δήλωσε η Camilla Wilberg από την UDI.
Πρόσθεσε ότι το νέο σύστημα θα διαφημιστεί μέσα από αφίσες σε 31 δήμους σε όλη τη χώρα.
Συνολικά 35.358 αιτούντες άσυλο έφτασαν στη Νορβηγία το 2015, σε σύγκριση με μόλις 11.480 το 2014, σύμφωνα με την Νορβηγική Διεύθυνση Μετανάστευσης. Σύμφωνα με τα όσα κατέληξαν ΕΕ και Τουρκία πρόσφατα, η χώρα θα πρέπει να πάρει 1.500 αιτούντες άσυλο το 2015 και άλλους τόσους το 2016.

http://www.trelokouneli.gr/apistefto-i-norvigi-plironoun-tous-lathrometanastes-gia-na-fygoun-apo-tin-chora-tous/

"Σκοτώνει" το 500ευρο μετά το Πάσχα η ΕΚΤ;


Ανοίγει νέο "μέτωπο" με τη Γερμανία η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα



Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ενδέχεται να αποφασίσει στις 4 Μαΐου την κατάργηση του χαρτονομίσματος των 500 ευρώ, υποστηρίζει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο μια πηγή που έχει γνώση των συζητήσεων που γίνονται γύρω από το θέμα αυτό.

Μια τέτοια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ θα ενέτεινε περαιτέρω την ένταση στις σχέσεις της με το Βερολίνο. Η Γερμανία ήταν ανέκαθεν υπέρμαχη του χαρτονομίσματος των 500 ευρώ, επειδή είναι ίσης αξίας με το παλιό χαρτονόμισμα των χιλίων μάρκων και επειδή οι Γερμανοί κατά παράδοση προτιμούν να κάνουν τις συναλλαγές τους με μετρητά και όχι με πλαστικό χρήμα.

Εάν η ΕΚΤ αποφασίσει τελικά υπέρ της κατάργησης, είναι πολύ πιθανόν ότι θα επιλέξει μια μακρά μεταβατική περίοδο. Τα παλιά χαρτονομίσματα δεν θα αχρηστευθούν, ούτε θα αναγκαστούν όσοι τα έχουν στην κατοχή τους να τα ανταλλάξουν, είπε μια δεύτερη, καλά πληροφορημένη πηγή.

Η ΕΚΤ εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει να τυπώνει χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, παρά τις αντιρρήσεις της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας, με το σκεπτικό ότι χρησιμοποιούνται από εγκληματίες για να χρηματοδοτούν τις δραστηριότητές τους. Οι επικριτές της υποστηρίζουν ότι η ενέργεια αυτή δεν πρόκειται να περιορίσει την εγκληματική δραστηριότητα, αλλά αντιθέτως θα παραβιάσει ατομικές ελευθερίες και θα μειώσει το ποσό των μετρητών σε κυκλοφορία.

Αναζητώντας μια συμβιβαστική λύση, η ΕΚΤ είναι πιθανόν να σταματήσει από το 2018 να τυπώνει και να δίνει στην κυκλοφορία το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, το οποίο όμως θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιείται επ' άπειρον για συναλλαγές. Μια παρόμοια πρακτική είχε υιοθετήσει η Μπούντεσμπανκ, η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας το 2002, όταν το μάρκο αντικαταστάθηκε από το ευρώ.

http://www.news.gr/oikonomia/oikonomika-nea/article/263489/skotonei-to-500evro-meta-to-pasha-h-ekt.html

Από τις 18 Απριλίου το πλοίο «Παναγία Τήνου» είχε πάρει κλίση λόγω εισροής υδάτων [ Εικόνες ]

Από τις 18 Απριλίου το ΝΑΤ σε σχετική επιστολή του προς την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων του υπουργείου Ναυτιλίας, είχε αναφέρει ότι από ενημέρωση του φύλακα του πλοίου, το «Παναγία Τήνου» είχε παρουσιάσει επικίνδυνη κλίση προς τα δεξιά λόγω εισροής υδάτων, αναφέρουν σε σημερινή ανακοίνωσή τους τα ναυτεργατικά σωματεία, Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής (ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ) , Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων (ΠΕΕΜΑΓΕΝ) , Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών (ΠΕΠΡΝ) και Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ ΠΕΣ/ΝΑΤ .
Προσθέτουν ότι «το υπουργείο Ναυτιλίας και οι υπηρεσίες του δεν έκαναν καμία ενέργεια με βάση τα καταγγελλόμενα, αντίθετα με την σημερινή εξέλιξη της βύθισης του πλοίου προστίθενται χρέη στο ΝΑΤ σε βάρος των ασφαλισμένων του».







http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2220828/apo-tis-18-apriliou-to-plio-panagia-tinou-iche-pari-klisi-logo-isrois-idaton
http://www.news.gr/ellada/koinonia/article-wide/263417/fotografies-apo-to-panagia-thnoy-poy-vythizetai.html





Μερικώς αποκαταστάθηκε η κλήση που πήρε νωρίτερα το πλοίο Παναγία Τήνου στο λιμάνι του Πειραιά.
Στο σημείο βρέθηκαν δύο ρυμουλκά και δύτες, ενώ αμέσως αναπτύχθηκε ένα σχέδιο απάντλησης των υδάτων. Ωστόσο, εξαρχής φάνηκε πως τα πράγματα δεν ήταν εύκολα από τη στιγμή που το πλοίο είχε πάρει πολύ μεγάλη κλίση. Παράλληλα, γύρω από το πλοίο τοποθετήθηκαν τεχνητά φράγματα για να αποτραπεί πιθανή ρύπανση.
Επειτα από εργώδεις προσπάθεια, γύρω στο μεσημέρι, αποκαταστάθηκε μερικώς η κλήση που πήρε νωρίτερα το πλοίο Παναγία Τήνου.
Καθοριστική ήταν η παρέμβαση των δυτών αλλά και η βοήθεια από τα ρυμουλκά καθώς κατάφεραν να φέρουν στην ευθεία το πλοίο ώστε να μπουν μέσα μηχανικοί και να αποκαταστήσουν το ρήγμα για να γίνει συνέχεια να γίνει απάντληση υδάτων και να ρυμουλκηθεί.
Το πλοίο που είναι δεμένο στην προβλήτα Ε4 του Πειραιά παρουσίασε εισροή υδάτων. Το πλοίο εμφάνισε ρήγμα και πήρε νερά, ενώ έχει μπατάρει σημαντικά. Τα διπλανά πλοία απομακρύνθηκαν για λόγους ασφαλείας.

Το πλοίο φτιάχθηκε το 1960 και το 1978 πουλήθηκε στη Ακτοπλοΐα Βεντούρη για να δρομολογηθεί στη γραμμή Πειραιά-Σύρο-Τήνο-Μύκονο. Ονομάστηκε αρχικά ΚΑΠΤΑΙΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
Το 1981 πήρε το όνομα «Παναγία Τήνου» και φυσικά συνεχίζει στη γραμμή του…στα μέσα της δεκαετίας του 80 επίσημα πλέον ανήκει στην VENTOURIS SEA LINES όπου το έχουν γνωρίσει και οι περισσότεροι ενώ το 1990 περνά για λίγο στα χέρια της Α.Κ.VENTOURIS (σημερινής C-LINK).
Το πλοίο βρισκόταν το τελευταίο διάστημα «παροπλισμένο» στο λιμάνι του Πειραιά λόγω οικονομικών προβλημάτων και επίσχεσης εργασίας.
Το λιμενικό ενημερώθηκε στις 11:15 ότι το πλοίο είχε πάρει κλίση και έβαζε νερά από την δεξιά πλευρά. Στο σημείο βρίσκονται δυο ρυμουλκά και είναι σε εξέλιξη σχέδιο απάντλησης υδάτων.
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του piraeuspress.gr, το πλοίο έχει πάρει μεγάλη κλίση, ενώ προληπτικά, το πλοίο της Blue Star που ήταν δεμένο δίπλα του, αλλάζει θέση, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

http://www.trelokouneli.gr/statheropiite-siga-siga-to-panagia-tinou-sto-limani-tou-pirea/

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Προσδοκούν μίνιμουμ συμφωνίας έως την Μ.Τετάρτη

Ολοκληρώνεται σήμερα η επιστροφή στην Αθήνα των εκπροσώπων των θεσμών, ούτως ώστε να επιχειρηθεί -έως την Μ.Τετάρτη- σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές η επίτευξη συμφωνίας σε μέτρα ύψους 3,6 δισ. ευρώ, τα οποία ωστόσο θα εφαρμοστούν εφόσον το ελληνικό πρωτογενές πλεόνασμα είναι μικρότερο του 3,5% του ΑΕΠ το 2018.

Πάντως, ενδεικτική είναι η φράση Ευρωπαίου αξιωματούχου με την οποία εκφράζει τις δυσκολίες που συνοδεύουν το ενδεχόμενο συμφωνίας επί του πακέτου εφεδρικών μέτρων. "Έκλεισα ξενοδοχείο την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα πάω", φέρεται να είπε.

Πηγές προσκείμενες στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, επισημαίνουν ότι ζητήθηκε από τα κράτη-μέλη προς τη χώρα μας η κατάθεση συγκεκριμένων -αξιόπιστων και με στοιχεία αυτοματισμού- προτάσεων αναφορικά με ενδεχόμενα εφεδρικά μέτρα. Επιπλέον, οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως είναι υπό συζήτηση το ποιος θα έχει την τελική ευθύνη για την ενεργοποίηση αυτού του μηχανισμού.

Στις Βρυξέλλες επικρατεί η άποψη ότι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία θα είναι επωφελής για την Ελλάδα. Σε πρώτη φάση, εκτιμάται ότι θα ξεκλειδώσει άμεσα η εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου. Σύμφωνα με τους αρμόδιους η δόση η οποία προβλεπόταν για το περασμένο φθινόπωρο όταν θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση ήταν 5,4 δισ., ωστόσο λόγω των καθυστερήσεων στην καταβολή της λόγω των συνεχιζόμενων διαβουλεύσεων, η πρόθεση των δανειστών είναι η εν λόγω δόση να είναι μεγαλύτερη.

Ακόμη, αν το ΔΝΤ ικανοποιηθεί με την εν λόγω συμφωνία (σε συνδυασμό με τη συζήτηση για το χρέος) και το ΔΣ του εγκρίνει το νέο πρόγραμμα με την Ελλάδα, θα προχωρήσει επίσης στην εκταμίευση της πρώτης δόσης.

Ο πηγές αυτές εκτιμούν πως η Ελλάδα με αυτά τα χρήματα, όχι μόνο θα εξυπηρετήσει τις τρέχουσες δανειακές υποχρεώσεις της αλλά θα αποπληρώσει μεγάλο μέρος των ανεξόφλητων οφειλών της προς τον ιδιωτικό τομέα κάτι που θα βοηθήσει την ελληνική οικονομία.

Συν τοις άλλοις, μεγάλο όφελος για την Ελλάδα παρουσιάζεται η έναρξη της συζήτησης για το χρέος.


http://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27370&subid=2&pubid=35840557

Ανάσταση / Risen (2016) TRAILER (HD)

Είδος Ταινίας: Action, Adventure, Drama
Ελληνική Πρεμιέρα: 28 April 2016 (Greece)
Σκηνοθέτης: Kevin Reynolds
Σενάριο: Kevin Reynolds (screenplay), Paul Aiello (screenplay)
Ηθοποιοί: Joseph Fiennes, Tom Felton, Peter Firth

Διάρκεια: 107'
Ο Ιησούς έχει εξαφανιστεί από τον τάφο του και οργιάζουν οι φήμες ότι έχει επιστρέψει από τους νεκρούς. Όμως, αυτό είναι μια απειλή για τη Ρώμη, που φοβάται εξέγερση των ντόπιων. Έτσι, αποφασίζεται να εξιχνιαστεί το μυστήριο και να δοθούν δημοσίως πειστήρια για μια λογική απάντηση στο τι απέγινε το σώμα του Ιησού. Την υπόθεση αναλαμβάνει ένας αγνωστικιστής εκατόνταρχος, ο Κλάβιους, όπου μαζί με τον υπασπιστή του, Λούσιους, έχουν διαταχτεί από τον Πόντιο Πιλάτο να δώσουν μια απάντηση και γρήγορα στο μυστήριο.
 
Ανάσταση / Risen (2016) http://www.greekleech.info http://trailerakis.blogspot.gr/2016/04/risen-2016-trailer-hd.html#

Η Jessica Alba με μπικίνι στην Hawaii





Η Jessica Alba με μπικίνι στην Hawaii

http://www.kanonitv.net/2016/04/jessica-alba-bikini-hawaii/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...