Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ο Σόιμπλε θα προκαλέσει τεχνητό Grexit το επόμενο διάστημα

Το επόμενο διάστημα θα καταστεί αδύνατο για...
τις υπόλοιπες κράτη μέλη να περάσουν από τα κοινοβούλιά τους οποιοδήποτε νέο πακέτο χρηματοδότησης. Το γνωρίζει πολύ καλά και το ΔΝΤ αυτό.

Για το λόγο αυτό επιθυμεί διακαώς την έξοδο από τη χώρα. Διαβάσαμε όλοι ήδη τις «εισαγωγικές» δηλώσεις Τόμσεν επί του θέματος. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι το χρέος μας είναι μη βιώσιμο και ότι για τη χώρα μας θα απαιτηθεί επιπλέον χρηματοδότηση.

Είναι επίσης γνωστό στη Γερμανία ότι διαγραφή χρέους (έστω και ελάφρυνση) είναι αδύνατο να γίνει. Στην περίπτωση αυτή τη στιγμή του καταποντισμού της δημοτικότητας της Ανγκέλα Μέρκελ και πριν από τις Γερμανικές εκλογές θα πρέπει η Γερμανία να παραδεχθεί ότι τα χρήματα των Γερμανών φορολογούμενων (έστω και τμηματικά) χάθηκαν. Αυτό θα αποτελούσε καταστροφή για το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα. Μην παραβλέπουμε και την εκρηκτική άνοδο του κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία – AfD».

Είναι ιδιαίτερα εύκολο οι «εταίροι» να εγκαταλείψουν τη χώρα. Απλά θα επικαλεστούν ότι δεν υλοποιήθηκα τα συμφωνηθέντα.

Η Ιταλία αναμένεται αρχές του χρόνου να παρουσιάσει «αναταράξεις». Η Γαλλία επίσης σε κακά χάλια. Η Γερμανία σε λίγο καιρό (μετά την κατάρρευση της Deutsche Bank) θα έχει αρκετά προβλήματα να λύσει. Αρχές του επόμενου χρόνου άπαντες θα είναι απασχολημένοι να λύσουν τα του οίκου τους. Με την Ελλάδα δεν θα ασχολείται κανείς πια.

Αλήθεια η κυβέρνηση της χώρας μας έχει έτοιμο κάποιο σχέδιο στην περίπτωση που τραβήξει το καλώδιο ο Σόιμπλε από την πρίζα;


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/10/grexit_12.html

http://greekto.blogspot.gr/2016/10/grexit.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...