Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Για πρώτη φορά η Αρναούτη δημοσιεύει φωτογραφίες απο το μοιραίο βράδυ

8 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε απ’την ζωή ο Παντελής Παντελίδης και ακόμη τα ερωτηματικά για την οικογένεια του είναι πολλά… Ωστόσο οι δύο συνεπιβάτιδες στο μοιραίο τζιπ προσπαθούν να βρουν ξανά τους ρυθμούς τους και να αποκαταστήσουν την σωματική και ψυχική τους υγεία, ειδικά η Μίνα Αρναούτη όπου νοσηλευόταν για πολλούς μήνες στην εντατική του Ευαγγελισμού δίνοντας μάχη για την ζωή της!
«Με ενδιαφέρουν τα λεφτά της αποζημίωσης γιατί…»: To κείμενο-φωτιά της Μίνας Αρναούτη
Τις τελευταίες μέρες, η Μίνα ξεσπάει συνεχώς μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, (Διαβάστε εδώ) έχοντας αγανακτήσει για όλα αυτά που την κατηγορούν τόσο από την πλευρά του Παντελή Παντελίδη (Διαβάστε εδώ), όσο και από δημοσιεύματα που συνεχώς υποστηρίζουν ότι φταίει εκείνη ή η Φρόσω Κυριάκου! Έτσι λοιπόν η νεαρή κοπέλα έχει προβεί σε αποκαλύψεις (Διαβάστε εδώ) για τον καλλιτέχνη αλλά και όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο βράδυ!
   
Σήμερα λοιπόν, μέσα από την προσωπική της σελίδα έκανε την διαφορά! Ξεκίνησε να δημοσιεύει φωτογραφίες με την Φρόσω Κυριάκου από το μοιραίο βράδυ λίγο πριν το τροχαίο, όπου έχασε ο Παντελής Παντελίδης την ζωή του! Η ίδια ενημέρωσε πως θα δημοσιεύσει και άλλες φωτογραφίες γράφοντας χαρακτηριστικά: Με την Φροσω .. εκεινο το βραδυ..
Πρωτα καλλιθεα… μετα Γλυφαδα…
Συνεχιζεται….
(Λατρευω τις φωτογραφιες)» …. Δείτε την φωτογραφία: 






http://www.trelokouneli.gr/gia-proti-fora-arnaouti-dimosievi-fotografies-apo-mireo-vrady/

 http://kafedakigr.blogspot.com/2016/10/blog-post_16.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...