Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Αφέθηκε ελεύθερη η πεθερά του Ecclestone

Αίσια κατάληξη για την πεθερά του Bernie Ecclestone που είχε πέσει θύμα απαγωγέων στη Βραζιλία. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Βραζιλίας, η Aparecida Schunck, μητέρα της συζύγου του Ecclestone, Fabiana Flosi, απήχθη από το σπίτι της στο Σάο Πάολο πριν από 10 ημέρες, με τους απαγωγείς να ζητούν το ποσό των 120 εκατ. Real Βραζίλιας, κοντά στα 33 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο, η αστυνομία έκανε γνωστό πως η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς να καταβληθούν τα λίτρα, μιας και με σημαντική επιχείρηση της, συνελήφθησαν δύο ύποπτοι, με την Schunck να μην τραυματίζεται.
Η αστυνομία, μετά από έρευνες, εντόπισε το μέρος που κρατούσαν την Schunck οι απαγωγείς, οι οποίοι είχαν δηλώσει στην αστυνομία πως θέλουν τα λύτρα να μοιραστούν σε τέσσερις σακούλες και να πληρωθούν σε λίρες Αγγλίας. Η γυναίκα κρατούνταν σε ένα αγρόκτημα κοντά στο Σάο Πάολο, και οι τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ των απαγωγέων και της οικογένειας της Schunck, πρόδωσαν την θέση τους.
Σύμφωνα με το BBC, ο Ecclestone ήθελε να πάει στη Βραζιλία για να βοηθήσει στην έρευνα, ενώ είχε προσφέρει τις υπηρεσίες της ιδιωτικής του ασφάλειας. Η βραζιλιάνικη αστυνομία όμως, του είπε πως θα ήταν προτιμότερο να παραμείνει με την σύζυγό του στην Αγγλία.
Οι απαγωγές είναι κάτι το κοινό στη Βραζιλία, μιας και αρκετά συχνά, πλούσιες οικογένειες, αναγκάζονται να καταβάλλουν λύτρα, για να πάρουν πίσω τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η χώρα, η οποία φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες αυτό το μήνα, βιώνει τη χειρότερη οικονομική κρίση εδώ και δεκαετίες.

http://www.autoblog.gr/2016/08/01/afethhke-eleytherh-h-pethera-toy-ecclestone/

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/08/ecclestone.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...