Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Με τη χήρα νονού της μαφίας συνευρέθηκε ο Μπολτ

Αν ο 9 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης γνώριζε ότι η χαριτωμένη Ντουάρτε ήταν η σύζυγος του Ντάγκλας Ντονάτο Περέιρα, ίσως και να προτιμούσε να προχωρήσει σε ευνουχισμό, αφού ο τελευταίος, ο οποίος πλέον αναπαύεται εν τόπω χλοερώ, προτού αποβιώσει ήταν ο βαρώνος των ναρκωτικών στο Ρίο, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Ο Περέιρα γνωστός και ως Ντινά Τερόρ, ο οποίος έχει δύο παιδιά με την 20χρονη καλλονή, έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας τον περασμένο Μάρτιο.
   
Το Σεπτέμβριο του 2014 ο Περέιρα ήταν υπεύθυνος για το βασανισμό και δολοφονία της 18χρονης Ραΐσα ντε Καρβάλιο, όπως επίσης και για τη δολοφονίας ενός ακόμη κοριτσιού, επειδή ο φίλος της επέλεξε να πάει σε αντίπαλη συμμορία.
Σίγουρα ότι ο Περέιρα είναι νεκρός δίνει μία νότα αισιοδοξία, αλλά πάλι ίσως για το επόμενο διάστημα ίσως να πρέπει να φορά συνέχεια αθλητικά, αφού του φευγάτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε.









Πηγή: gazzetta.gr
http://kafedakigr.blogspot.com/2016/08/blog-post_95.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...