Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Windows Phone: Κάτω από το 1% το μερίδιο αγοράς

Στο σύνολο οι παγκόσμιες πωλήσεις smartphones σημείωσαν αύξηση της τάξης του 4% για το προηγούμενο τρίμηνο, όμως η Microsoft δεν κατάφερε να ακολουθήσει την τάση. Σύμφωνα με την Gartner το μερίδιο της αγοράς που έχει στην κατοχή της έπεσε κάτω από το 1%.
Η Gartner εκτιμά ότι πουλήθηκαν 2.4 εκατ. Windows Phones κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, παίρνοντας ποσοστό 0.7%. Αυτή είναι σημαντική πτώση από το 2.5% που είχε το πρώτο τρίμηνο το 2015, πουλώντας 8.6 Lumia.
Η πτώση στις πωλήσεις οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει νέες Lumia συσκευές. Η ίδια ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πουλά το τμήμα των feature phones στην Foxconn έναντι 350 εκατ. δολ. ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να μην κυκλοφορήσει άλλο Lumia smartphoe. Από την άλλη, οι φήμες που κάνουν λόγο για τα Surface phones από το 2017, γίνονται όλο και πιο έντονες.
Αν η Microsoft πράγματι δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει άλλο Lumia smartphone, τότε είναι λογικό να συνεχιστεί η πτώση. Υπάρχουν βέβαια και οι τρίτοι κατασκευαστές.

http://techblog.gr/b2b/windows-phone-market-share-below-1-percenr-8212/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...