Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ύστατη προσπάθεια για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στο Mega

Προσπάθειες μέχρι και την τελευταία στιγμή να βρεθεί λύση στο Mega καταβάλλουν εργαζόμενοι και μέτοχοι, μετά το μεσημεριανό ναυάγιο στη συνεδρίαση του ΔΣ.
Για την Παρασκευή πήρε παράταση η σωτηρία ή το κλείσιμο του καναλιού ύστερα από το δημοσίευμα του Newpost ότι κλείνει το Mega. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις, διαφωνίες και διαξιφισμούς οι μέτοχοι άκουσαν τη συμβουλή του Νίκου Πεφάνη, ο οποίος εκτελεί χρέη διευθύνοντος συμβούλου, να πείσουν τις τράπεζες ότι μπορούν να συγκεντρώσουν το ποσό των 17,5 εκατ. ευρώ που απαιτείται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου..
Ύστερα από πολλές εντάσεις, ο Σταύρος Ψυχάρης δήλωσε ότι θα βάλει τα 5 εκατ. ευρώ, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος τα 7,5 και έως αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί 12,5 εκατ. ευρώ. Μέχρι την Παρασκευή ελπίζουν ότι ή θα βρεθούν νέοι επενδυτές για να καλύψουν το υπόλοιπο ποσό, με δεδομένη την αποχώρηση της πλευράς Βαρδινογιάννη. Έτσι χρειάζεται ένα ακόμη επενδυτής ώστε το κεφάλαιο Mega να έχει συνέχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκτελών χρέη διευθύνοντος συμβούλου, Νίκος Πεφάνης, ζήτησε από τους μετόχους του Μεγάλου Καναλιού να συντάξουν επιστολή προς τις τράπεζες ότι θα εισφέρουν ποσό ύψους 17,5 εκατ. ευρώ για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Την ώρα που επικρατεί μεγάλη ένταση στους διαδρόμους του Mega, με τους εργαζόμενους να είναι σε αναβρασμό, επιδιώκεται να βρουν τη χρυσή τομή οι μέτοχοι ώστε να σταλεί στις τράπεζες τελικό κείμενο έως την Παρασκευή.

της Ντέπυς Γκολεμά
http://newpost.gr/entertainment/media/536360/ystath-prospatheia-gia-aykshsh-metoxikoy-kefalaioy-sto-mega

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...