Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η Ελλάδα αυξάνει φόρους – η Κύπρος τους μειώνει

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση προωθεί στη Βουλή ένα νέο πακέτο μέτρων λιτότητας, η κυπριακή εισέρχεται σε μια περίοδο χαλάρωσης των σκληρών δημοσιονομικών μέτρων που έλαβε, προωθώντας στην παρούσα φάση την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς που ίσχυε τα τελευταία χρόνια.
Όπως αναφέρει η «Καθημερινή» επικαλούμενη κοινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της χώρας, Χ. Γεωργιάδη και του προέδρου του ΔΗΣΥ, Α. Νεοφύτου, η κυπριακή κυβέρνηση θα αποδίδει πλέον στους φορολογούμενους τα οφέλη που προκύπτουν από την ανάκαμψη της οικονομίας.
Ο κ. Γεωργιάδης μάλιστα τόνισε πως η στρατηγική της κυβέρνησης αποδίδει καρπούς και αναφέρθηκε στα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι η κυπριακή οικονομία κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016 είχε τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στην Ευρωζώνη και τον τρίτο υψηλότερο στην ΕΕ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε από την κυπριακή κυβέρνηση η κατάργηση της έκτακτης εισφοράς που επιβλήθηκε στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα το 2011 και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για περαιτέρω ελαφρύνσεις στη φορολογία της ακίνητης ιδιοκτησίας.
«Παραμένουμε πολύ προσηλωμένοι και με αυστηρή συνέπεια εφαρμόζουμε μια πολιτική σταδιακών ελαφρύνσεων στη βάση των δυνατοτήτων της οικονομίας μας», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

http://www.perivolos.gr/news_info.php?data_id=45651&timicat1=18272&timicat2=82554&timicat3=0&timicat4=0&timicat5=0&timicat6=0&timicat7=0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...