Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Meizu m3: Οκταπύρηνο με 5ιντση οθόνη και τιμή από... 92 δολάρια

Η κινέζικη Meizu σπάει όλα τα κοντέρ και το φράγμα των 100 δολαρίων παρουσιάζοντας ένα τηλέφωνο με απίστευτα τεχνικά χαρακτηριστικά

Στον αγώνα δρόμου που έχουν κηρύξει οι κινέζοι κατασκευαστές τηλεφώνων όπως όλα δείχνουν η μάχη θα είναι ανελέητη, και με μόνο κερδισμένο τον καταναλωτή. Έτσι φθάσαμε σήμερα, με την ανακοίνωση του Meizu m3 να θεωρούμε αυτονόητο ότι κάτω από τα 100 δολάρια μπορεί να αγοράσει κανείς ένα οκταπήρυνο τηλέφωνο, με καλή 5 οθόνη και 2 ή 3GB RAM. Θα ακουγόταν απίστευτο μόλις πριν λίγους μήνες, όμως η ανερχόμενη κινέζικη εταιρία τελικά το κάνει πραγματικότητα.

Το Meizu m3 λοιπόν είναι στημένο γύρω από τον Mediatek MT6750 με οκταπύρημη CPU Cortex A53, και οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p (και μάλιστα καλυμμένη με γυαλί). Υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία με RAM στα 2GB και ROM στα 16GB και μία με RAM 3GB και ROM στα 32GB (προφανώς υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης με κάρτες micro-SD και στις δύο περιπτώσεις).

Όμως τα καλά δεν τελειώνουν εδώ αφού οι κάμερες είναι στα 13ΜΡ πίσω και στα 5ΜΡ εμπρός, υπάρχει μπαταρία στα 2.870mAh και αρκετά προσεγμένη -αν και, φυσιολογικά, πλαστική- κατασκευή. Το λειτουργικό του θα είναι το 5.1 Lollipop.

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος. Η τιμή για την «μικρή» έκδοση θα είναι στα 92 δολάρια και για το μεγάλο στα 123 δολάρια στην Κίνα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα πωληθούν και εκτός Κίνας, όμως όπως και να έχει, το νέο αυτό τηλέφωνο δείχνει πλέον τις δυνατότητες που έχει φθάσει η τεχνολογία των κινητών στην χώρα αυτή, και πως οι οικονομίες κλίμακας και η τεράστια εσωτερική αγορά επιτρέπει την παραγωγή τόσο φθηνών τηλεφώνων με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις.

 http://www.protothema.gr/technology/article/573210/meizu-m3-oktapurino-me-5idsi-othoni-kai-timi-apo-92-dolaria/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...