Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Πώς η ελληνική τηλεόραση (και το internet) αποθεώνουν και μετά κατασπαράζουν το τίποτα

Η σπαρακτική αλήθεια, είναι ότι νιώθουμε ανώτεροι από τον Τάσο Ποτσέπη, πιο έξυπνοι, πιο επιτυχημένοι, πιο elegant.
Το ελληνικό διαδίκτυο γέμισε σήμερα με πικρόχολες ατάκες, βίντεο και φωτογραφίες του Τάσου Ποτσέπη. Ποιος είναι ο Τάσος Ποτσέπης όμως και γιατί τον ρίξαμε στα τάρταρα;
Η σπαρακτική αλήθεια, είναι ότι νιώθουμε ανώτεροι αό τον Τάσο Ποτσέπη, πιο έξυπνοι, πιο επιτυχημένοι, πιο elegant, πιο “Μεγάλη Βρετανία” μπροστά σε βρόμικο κεντρικό hostel.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Τάσος (μου επιτρέπετε τον ενικό) είναι ένα νεαρό αγόρι, που συμμετείχε στην εκπομπή Ραντεβού (στα τυφλά), του Μάρκου Σεφερλή. Μια εκπομπή που αγγίζει το τρας ριάλιτι, τόσο με το κόνσεπτ, όσο και με τον παρουσιαστή και τους συμμετέχοντες. Οι φαρσοκωμικές ατάκες του κ Σεφερλή δεν καταφέρνουν (ούτε χειρουργικά) να τραβήξουν λίγο τις άκρες των χειλιών μας για να σχηματιστεί υποψία γέλιου.
Στο θέμα μας όμως. Ποιος είναι ο κ Ποτσέπης; Ένας κλαρινογαμπρός; Ένα τρολ; Ένας τύπος που κουβαλά τρέλα; Όλα αυτά μαζί; Πιθανότατα. Το ερώτημα όμως δεν είναι ποιος είναι ο νεαρός “Αγάπη μόνο” (η χαρακτηριστική του ατάκα) αλλά γιατί η ελληνική τηλεόραση και φυσικά το διαδίκτυο, ασχολείται μαζί του με τίτλους όπως “ρεσιτάλ παρακμής”, “Γελοιότητα” κλπ.. Η σπαρακτική αλήθεια, είναι ότι νιώθουμε ανώτεροι από τον Τάσο Ποτσέπη, πιο έξυπνοι, πιο επιτυχημένοι, πιο elegant, πιο “Μεγάλη Βρετανία” μπροστά σε βρόμικο κεντρικό hostel.
Kαι τα Μέσα γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Και μόλις βρουν το τίποτα, θα το ενθαρρύνουν, θα το πλύνουν, θα το ξυρίσουν, θα το τυλίξουν σε πακετάκι δώρου και θα το παρουσιάσουν έτοιμο να καταβροχθιστεί χωρίς ενοχές. Και όλοι θα μπουν να δουν τον Έλληνα κλαρινογαμπρο για να σχολιάσουν πόσο “σάπια” είναι η ελληνική κοινωνία (εκτός από εμάς – φχαριστούμε θε μου), πώς ο καλός χίπστερ πέθανε και ο μιλένιαλ δεν κατάφερε ποτέ να ανθίσει στην Ελλάδα.
Το τηλεοπτικό κοινό, οι χρήστες του internet (και λιγότερο το αναγνωστικό κοινο της χώρας) έχουν μία αποστολή. Να κατασπαράξουν, ως άλλο θηρίο στην αρένα, τον κάθε ένα που (μας) το παίζει μονομάχος. Κι εμείς, τα Μέσα, ως άλλοι Καίσαρες, θΑ κατεβάσουμε επιδεικτικά τον αντίχειρα.
Καλή όρεξη.

Πηγή womantoc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...