Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Τι εγινε στο Μπράβο Ρούλα... ποιος εφυγε απο το πλατό...

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου
Ευτυχώς που το Epsilon πήρε την απόφαση να βγάλει το “Bravo ή Μπράβο” Ρούλα σε όποια γλώσσα θέλετε πείτε το γιατί έτσι θα έχει και η νεώτερη γενιά την ευκαιρία να γνωρίσει τη Ρούλα Κορομηλά επί τω έργω και συνάμα τη δεκαετία των 90’s που πρόλαβε να ζήσει μόνο μέσα από αναφορές. Αυτό σε συνδυασμό με την τηλεοπτική πείνα που υπάρχει από μέρους των τηλεθεατών να δουν ό,τι ψυχαγωγικό παίζει η τηλεόραση, μπας και γελάσει το χειλάκι τους, είναι τα δυο θετικά στοιχεία που μπορεί να δει κανείς με την προβολή του συγκεκριμένου σόου. Γι’ αυτό και τα ποσοστά τηλεθέασης κάθε άλλο παρά ενδεικτικά είναι και το “Μπράβο”, αν περιορίζεται μόνο σε αυτά είναι σίγουρο πως για πρεμιέρα πέτυχε το σκοπό του.
Κατά τα άλλα, η σκηνή θύμισε κάτι από Eurovision, τα ρούχα της Ρούλας -αν και Μi-Ro – καναπέ ή ίσως μπερζέρα των ’80s, εκείνη αν και με πείρα που καμιά και κανένας δεν διαθέτει έμοιαζε ώρες ώρες να την έχεις απλά ρίξει στην αρένα με τα λιοντάρια και να μην αντιδρά. Δυστυχώς, η εμπειρία δεν σε σώζει από το τρακ και η Ρούλα είχε πολύ στην πρεμιέρα της. Κι όχι δεν ήταν Τηλεμαραθώνιος σαν κι εκείνους που έκανε στο MEGA η εθνική μας παρουσιάστρια κάποτε, αλλά το σόου που θα παρουσιάζει για εννέα ακόμα Σάββατα – αν αντέξει η Ρούλα ή αν αντέξουν οι τηλεθεατές.
Βλέπετε το κανάλι έχε εξ’ αρχής πουλήσει το εν λόγω προϊόν σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, οπότε είτε παίζουν δέκα σποτάκια είτε έντεκα λίγη σημασία έχει. Στο Epsilon ο χρόνος δείχνει να μην έχει καμία σημασία… Όταν έχεις να γεμίσεις πέντε ώρες πρόγραμμα γίνονται τα πάντα… Ο τηλεθεατής πεθαίνει από την πλήξη ακόμα και ο καλεσμένος. Όπως άλλωστε στην περίπτωση του Γιάννη Πλούταρχου που βλέποντας τη ζωή του δραματοποιημένη δεν ήξερε αν έπρεπε να κλάψει από συγκίνηση ή από τα γέλια γι’ αυτό που είδε ή στην περίπτωση του Απόστολου Γκλέτσου που απλά έφυγε από το πλατό γιατί δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και γιατί δεν έγιναν ποτέ τα προσυμφωνηθέντα. Ιδιαίτερα άβολη η στιγμή με τον τραγουδιστή της Eurovision όπου χάρη σε ένα τεχνικό πρόβλημα η Ρούλα έπρεπε να μιλήσει αγγλικά και να μεταφράσει κιόλας. Όχι, δεν ήθελε να κάνει επίδειξη των ξένων γλωσσών που μιλάει και προτίμησε να πάει σε διαφημίσεις, έτσι δικαιολογήθηκε η παρουσιάστρια.
Κι όμως οι εποχές έχουν αλλάξει… Δεν ξέρω αν έχουν γίνει καλύτερες ή χειρότερες οι εποχές, αν οι νέοι παρουσιαστές- στριες έχουν τα φόντα να γίνουν “Ρούλες”, αν θα υπάρξει ποτέ άλλη “Ρούλα” στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης… Σημασία έχει πως εδώ η Ρούλα καλείται να ξεπεράσει όχι κάποιον άλλον παρουσιαστή αλλά τον ίδιο της τον εαυτό κι αυτό είναι από μόνο του οξύμωρο αλλά και συνάμα άβολο για την ίδια κι ας μην υπήρχε πουθενά μοβ για να την κατατρέχει!

http://www.trelokouneli.gr/agrio-xeskisma-tis-koromila-roula-den-se-sozi-oute/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...