Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

"Σαλπάρισε" η "Πλεύση Ελευθερίας" της Ζωής

Την παρουσίαση του νέου κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας" έκανε απόψε το βράδυ η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπολύοντας πυρά κατά της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για την στάση τους έναντι του μνημονίου.

"Αν ο λαός αγκαλιάσει την Πλεύση Ελευθερίας, Δηλαδή αν εμπιστευτεί τις δυνάμεις του και συμπράξει σε αυτή τη μάχη απελευθέρωσης, που είναι πράξη ελευθερίας, πράξη πολιτικής και κοινωνικής ανυπακοής στα εκπονούμενα σχέδια υποταγής μας. Τότε θα γίνουμε σαρωτικό κύμα, που θα εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη και το χάρτη της πατρίδας μας, το χαλασμένο και χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα, που επιμένει να διαφεντεύει ανθρώπινες ζωές, να θυσιάζει ανθρώπινες ψυχές, να ανακυκλώνει τον εαυτό του και να υποστυλώνει το μνημονιακό καθεστώς", είπε μεταξύ άλλων η κα Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε:

"Σε λίγες ημέρες από σήμερα, στις 6 Μαΐου 2016, το Μνημόνιο θα συμπληρώσει 6 χρόνια από την απαρχή εγκαθίδρυσής του στη χώρα μας. Το Μνημόνιο είναι ένα ανελεύθερο καθεστώς, μία απολυταρχία. Και οι απολυταρχίες, οι δικτατορίες, δεν πέφτουν μόνες τους, παρά μόνον αν έχουν επιτελέσει το σκοπό τους και προκαλέσει ανείπωτη καταστροφή".

http://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27371&subid=2&pubid=35821034

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...