Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Αποχώρησε από το Ποτάμι ο Χάρης Θεοχάρης

Την αποχώρησή του από το Ποτάμι γνωστοποίησε με επιστολή του στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος από σήμερα είναι και ανεξάρτητος βουλευτής.

Ο κ. Θεοχάρης, τόνισε πως παρά το γεγονός ότι αρκετοί εμπιστεύθηκαν τον κ. Θεοδωράκη έγιναν λάθη και σημειώνει την "έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης, έλλειψη θάρρους να τα βάλουμε με τις παθογένειες, στρογγύλεμα απόψεων" αλλά και διγλωσσία καθώς από τη μια το Ποτάμι στηρίζει την κυβέρνηση και από την άλλη την αντιπολίτευση.

"Εμείς επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Συμπόρευση και με το ΠΑΣΟΚ και με τη Νέα Δημοκρατία.Η χώρα και η ιστορία όμως δεν θα μας συγχωρήσουν που προδώσαμε την ανάγκη για το καινούργιο.Αυτήν υπηρέτησα και αυτή θα συνεχίσω να υπηρετώ όχι μέσα από διαδικασίες για θέσεις και προσωπικές επιβεβαιώσεις. Μέσα από την παρρησία και την εκπροσώπηση όσων με εμπιστεύτηκαν από τον Ιανουάριο και μετά. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που κάθε νέος πολιτικός σαν και εμένα πρέπει να έχει απέναντι στη νέα γενιά. Αποχωρώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού συναισθανόμενος ότι όσα μας χωρίζουν είναι περισσότερα από όσα μας ενώνουν. Θα συνεχίσω όμως να δίνω τους αγώνες μέσα στο Κοινοβούλιο και κυρίως μέσα στην κοινωνία για τους 18 χιλιάδες πολίτες της Β' Αθηνών που με ψήφισαν, αλλά και για όλους τους Έλληνες πολίτες που αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον", καταλήγει η επιστολή του Χ. Θεοχάρη.

Σε δηλώσεις του έξω από τη Βουλή, ο κ. Θεοχάρης, απέφυγε να αποκαλύψει εάν θα ενταχθεί στο δυναμικό άλλου κόμματος ή θα προχωρήσει στη δημιουργία δικού του πολιτικού φορέα.

http://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27371&subid=2&pubid=35820977

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...