Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Μειώθηκε η ζήτηση για επιχειρηματικά δάνεια

Δεν επαληθεύτηκαν οι προσδοκίες για ανάκαμψη της ζήτησης δανείων από επιχειρήσεις. Όπως διαπιστώνει η Τράπεζα της Ελλάδος στην τριμηνιαία έρευνα της, στην έρευνα του προηγούμενου τριμήνου είχαν διατυπωθεί θετικές προσδοκίες για τη ζήτηση, που όμως δεν επαληθεύθηκαν.
Παρά ταύτα η ΤτΕ διατηρεί την αισιοδοξία της για ελαφρά ανάκαμψη της ζήτησης για δάνεια από τις ΜΧΕ αναμένεται να ανακάμψει ελαφρά κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2016.
Όσον αφορά στα δάνεια προς τα νοικοκυριά η ΤτΕ διαπίστωσε ότι η ζήτηση για στεγαστικά δάνεια αυξήθηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2016, εξέλιξη που συμβαδίζει με τις προσδοκίες που είχαν διατυπωθεί στην έρευνα του προηγούμενου τριμήνου, ενώ η ζήτηση για καταναλωτικά δάνεια παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητη. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2016, η ζήτηση για δάνεια προς νοικοκυριά αναμένεται να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο.
Όσον αφορά στα κριτήρια και τους όρους χορήγησης νέων δανείων, παρέμειναν αμετάβλητα τόσο προς τις επιχειρήσεις όσο και προς τα νοικοκυριά.
Επιπλέον, οι τράπεζες πιστεύουν ότι τα κριτήρια θα παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο και κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2016.

http://www.trelokouneli.gr/meiothhke-h-zithsh-gia-epicheirhmatika-daneia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...