Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Με 14 σφαίρες γάζωσαν τον πρωταθλητή Bodybuilding, Μιχάλη Γιατράκη

Ο Μιχάλης Γιατράκης, δέχθηκε 14 σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο- Δείτε πρόσφατη συνέντευξή του ως πρωταθλητής Bodybuilding- Ήταν πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού
Νεκρός έπεσε τα μεσάνυχτα o επιχειρηματίας Μιχάλης Γιατράκης,από μαφιόζικη εκτέλεση με δεκατέσσερις σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Ο επιχειρηματίας ήταν πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού και εκτός των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων ήταν ενεργός αθλητής του Bodybuiding και μάλιστα πρωταθλητής. Το θύμα, ήταν διάσημος στον συγκεκριμένο χώρο, τον οποίο υπηρετούσε πιστά την τελευταία 20ετία και αρκετές φορές είχε δώσει συνεντεύξεις για το πώς προσέχει το σώμα του και τη διατροφή του, προκειμένου να βοηθήσει τους νεότερους που θέλουν να διακριθούν στο χώρο.

Το θύμα, όπως θα ακούσετε να λέει και σε συνέντευξη που είχε δώσει για το Bodybuilding, ήταν ένας πειθαρχημένος αθλητής που του άρεσε να φτάνει το σώμα του στα όρια. Πριν από κάθε συμμετοχή του σε κάποιο πρωτάθλημα, έκανε αυστηρή διατροφή και προπόνηση και συνεχώς προσπαθούσε να εξελίξει την τεχνική στο συγκεκριμένο άθλημα.





Το χρονικό του εγκλήματος.

Ο 42χρονος, ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην λεωφόρο Συγγρού, ετοιμαζόταν να μπει σε αυτοκίνητο φίλου του, μάρκας Τσερόκι, έξω από το σπίτι του, στην οδό Κεφαλληνίας στον Άλιμο. Ένα μαύρο όχημα μάρκας BMW, σταμάτησε δίπλα του, έξω από τον αριθμό 14, όπου βρίσκονταν το αυτοκίνητό του και οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ. Η σύζυγός του,  ακούγοντας τους πυροβολισμούς, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους που βρίσκεται στον αριθμό 16 και αντίκρισε σοκαρισμένη τον νεκρό άντρα της.


εδώ έκαψαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες




protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...