Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης [video]

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Δύο κοπέλες επέβαιναν μαζί του ηλικίας 30 και 21 ετών.
Όλα συνέβησαν στις 08:20 το πρωί  της Πέμπτης (18/02/2016) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Το Ι.Χ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης ξέφυγε από την πορεία του και με μεγάλη ταχύτητα, καρφώθηκε σε δέντρο. 
Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Στο νοσοκομείο μετέβη επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου, ο οποίος και αναγνώρισε τη σορό του άτυχου τραγουδιστή. Αμέσως μετά έφθασε και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατό του...

Να επισημάνουμε ότι μόλις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας - λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν - η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους ενημέρωσε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. 
Όπως μετέδωσε το Star, ακρωτηριασμό υπέστη η μία από τις δύο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/671225/sok-nekros-se-troxaio-o-tragoydistis-pantelis-pantelidis#ixzz40WP1IHrl

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...