Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ντιγιάρμπακιρ: Νεκροί Τούρκος στρατιώτης και οκτώ μέλη του PKK

Ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε σε μάχες με αντάρτες της οργάνωσης Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, ανακοίνωσε χθες το Γενικό Επιτελείο.

«Την 28η Φεβρουαρίου, ένας στρατιώτης υπέστη πολύ σοβαρά τραύματα κατά τη διάρκεια συγκρούσεων ανάμεσα στις υπηρεσίες ασφαλείας και μαχητές της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης στη Σουρ», σημειώνεται σε ανακοίνωση του επιτελείου, στην οποία χρησιμοποιείται η συνηθισμένη ορολογία των τουρκικών αρχών όταν αναφέρονται στο PKK. Η Σουρ είναι η ιστορική συνοικία του Ντιγιάρμπακιρ. «Ο τραυματισμένος στρατιώτης διακομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των αρχών», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το επιτελείο ανέφερε ότι τουλάχιστον οκτώ μέλη του PKK σκοτώθηκαν στις επιχειρήσεις του στρατού στις νοτιοανατολικές επαρχίες της χώρας.

Οι μάχες ανάμεσα στον στρατό και τις υπηρεσίες ασφαλείας της Τουρκίας έχουν αναζωπυρωθεί από το περασμένο καλοκαίρι, όταν η διετής ειρηνευτική διαδικασία ανάμεσα στην Άγκυρα και την ένοπλη οργάνωση των μειονοτικών Κούρδων κατέρρευσε.


http://www.enikos.gr/international/373634,Ntigiarmpakir-Nekroi-Toyrkos-stratiwths-kai-oktw-melh-toy-PKK.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...