Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Παντελής Παντελίδης: Μοιραίος ύπνος στο τιμόνι λίγο πριν το δυστύχημα

Από ότι φαίνεται, το γεγονός πως την ώρα που οδηγούσε αποκοιμήθηκε ήταν η αιτία του τροχαίου δυστυχήματος για τον Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων του στενού κύκλου του τραγουδιστή. Έτσι ερμηνεύεται και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αντιδράσει οδηγικά την κρίσιμη στιγμή της πρόσκρουσης πάνω στις μπάρες

Ο Παντελίδης προερχόταν από μία εξαντλητική πρόβα αλλά και μεταμεσονύκτια βόλτα μαζί με τις δύο φίλες του και επέστρεφε το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου για να ξεκουραστεί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο δίχως να φρενάρει προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης, δεν πάτησε καθόλου φρένο και αυτή ήταν η αιτία της σφοδρότητας της σύγκρουσης με τις μπάρες. Στο γεγονός ότι κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι αποδίδουν κύκλοι του περιβάλλοντος του Παντελίδη το γεγονός ότι δεν πάτησε καθόλου φρένο και δεν είχε καμία οδηγική αντίδραση την στιγμή που βγήκε το όχημα από την πορεία του.

Πληροφορίες από τον οικογενειακό κύκλο του τραγουδιστή αναφέρουν ότι άλλες τρεις φορές ο Παντελίδης είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι, με αποτέλεσμα τρία συγκλονιστικά ατυχήματα, στα οποία είχε προκληθεί ολική καταστροφή των οχημάτων και ο τραγουδιστής είχε γλυτώσει από θαύμα.

Άλλωστε, σύμφωνα με τα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης το τζιπ που του είχε παραχωρηθεί από τον Αντώνη Ρέμο ήταν σε άριστη μηχανολογική κατάσταση και τα ελαστικά του δεν είχαν πρόβλημα.


Πηγή: http://www.cnn.gr/news/ellada/story/23334/moiraios-ypnos-sto-timoni-gia-ton-pantelidi-ligo-prin-to-dystyxima#ixzz41Vbv4AzT

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...