Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Διακόσια ακυκλοφόρητα τραγούδια του αποθηκευμένα στο κινητό του


Οι γονείς του ανακάλυψαν ένα μουσικό «θησαυρό» αποθηκευμένο στο τηλέφωνό του. Ο Παντελής Παντελίδης  ενημερώσει σύντομα στο στούντιο για να τα ηχογραφήσει…

Έγραφε μόνος του τα τραγούδια του, στίχους και μουσική. Δεν είχε σπουδάσει, ήταν αυτοδίδακτος και κάθε φορά που του ερχόταν η έμπνευση ηχογραφούσε τις μελωδίες και τα λόγια στο κινητό του τηλέφωνο. Κάποιες φορές έστηνε την κάμερα απέναντί του, έπαιρνε την κιθάρα του και βιντεοσκοπούσε το νέο του κομμάτι. Το ανέβαζε στο Youtube για να μην το χάσει όπως έλεγε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ο Παντελής Παντελίδης έχει αφήσει αποθηκευμένα στο κινητό του περίπου 200 τραγούδια, νέα, ακυκλοφόρητα.


Το κινητό του τραγουδιστή βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας και προς το παρόν οι γονείς δεν επιθυμούν να τραγουδήσει τα ακυκλοφόρητα κομμάτια του γιου τους ο Αντώνης Ρέμος, άλλωστε είναι πολύ νωρίς για εκείνους να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση. Αν και άνθρωποι της εταιρίας πίεζαν τον τραγουδιστή να αρχίσει να συγκεντρώνει τα τραγούδια για το καινούργιο CD του, εκείνος τους διαβεβαίωνε πως θα το έκανε μετά την πρεμιέρα του στο «Teatro», στις 19 Φεβρουαρίου. Ο Παντελής θα έμπαινε στο στούντιο για να ηχογγραφήσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά μετά την πρεμιέρα του, αλλά δεν πρόλαβε…


http://www.trelokouneli.gr/diakosia-akikloforita-tragoudia-tou-apothike/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...