Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Άσχημα μπλεξίματα για τον Χατζηγιάννη – Πρόστιμα 500 χιλ. ευρώ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης καλείται να πληρώσει το ποσό των 500.000 ευρώ ως πρόστιμο. Τι συμβαίνει;

Ο τραγουδιστής σύμφωνα με το υπουργείο οικονομικών πρέπει να καταβάλει αυτό το υψηλό ποσό για εισοδήματα προηγούμενων ετών που δεν έχει δηλώσει. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε προσφύγει στο Εφετείο καθώς είχε άλλη άποψη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και κατέθεσε κάποια ερωτήματα. Ένα από αυτά που θα πρέπει να απαντήσει το Συμβούλιο Επικρατείας είναι αν θα πρέπει να λογιστεί ως εισόδημα από ελεύθερα επαγγέλματα το ποσό εμβασμάτων που απεστάλησαν στο εξωτερικό. Αναφέρονται δύο εμβάσματα με ημερομηνίες 20/4/2010 και 29/04/2010.

«Εάν αντιθέτως η ως άνω διάταξη είναι ουσιαστική διάταξη και αν μπορούν να φορολογηθούν αυτοτελώς με βάση τη διάταξη αυτή ως εισόδημα από ελευθέρια επαγγέλματα, εμβάσματα που απεστάλησαν στο εξωτερικό, θεωρούμενα ως προσαύξηση της περιουσίας που προέρχεται από άγνωστη πηγή και στην περίπτωση που τα εμβάσματα φορολογούνται ως εισόδημα από ελευθέρια επαγγέλματα ποιος πρέπει να θεωρηθεί ως κρίσιμος χρόνος για τη φορολόγησή τους» αναφέρει το ΣτΕ. Την προσφυγή του τραγουδιστή θα εισαγάγει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας στα μέλη του με δικάσιμο που όρισε στις 16 Μαρτίου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

http://www.trelokouneli.gr/aschima-bleximata-gia-ton-chatzigianni-prostima-500-chil-evro/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...