Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 29 Φεβρουαρίου 2016

Πώς θα είναι αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και την οικογένειά σου θα έρθουν στην επιφάνεια. Με τη Σελήνη να σε ευνοεί από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη το πρωί στον Τοξότη, στη δουλειά σου, με την αυτοπεποίθηση που θα έχεις θα επικρατήσει αρμονία. Μπορείς να προχωρήσεις σε δημιουργικές εργασίες και να εκφράσεις τον εαυτό σου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα. Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν μίας και αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα ενεργητική για εσένα και μπορείς με αποφασιστικά βήματα να προχωρήσεις μπροστά. Κράτα τον έλεγχο των καταστάσεων ακόμη και το Σαββατοκύριακο που θα επικρατήσουν παραπλανήσεις με τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα με τον κυβερνήτη σου Άρη να εισέρχεται στον Τοξότη την Κυριακή και να σου χαρίζει όλη του την εύνοια. Αν είσαι single, υπάρχει πιθανότητα να συναντήσεις και να ενδιαφερθείς για κάποιο άτομο από το χώρο εργασίας σου ή από το φιλικό σου περιβάλλον. Επίσης, μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην αφήνεσαι στις δυσκολίες των καιρών αλλά πείσμωσε και μεθόδευσε τους στόχους σου καλύτερα. Μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα από όσα πιστεύεις αν πραγματικά δουλέψεις σκληρά και ομαδικά. Οργάνωσε τους οικονομικούς στόχους σου και επένδυσε ένα χρηματικό ποσό γιατί αυτήν τη στιγμή ευνοείσαι. Ανακάλυψε τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Αυτή είναι μία καλή χρονική περίοδος για τη ροή του εισοδήματός σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα γίνεις πιο πρακτική όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σου και τις συνεργασίες σου με τους άλλους. Ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς βιασύνη και συγκίνηση. Θα είσαι τώρα απασχολημένη περισσότερο με τους ανθρώπους γύρω σου και ξαφνικά θα πρέπει να εκτελέσεις ένα θέλημα ή να κάνεις μία χάρη σε κάποιο πολύ κοντινό σου άτομο. Προσπάθησε να μην ενεργείς με παρόρμηση γιατί μετά θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Επομένως, εάν πρόκειται να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, προσπάθησε προς το παρόν τουλάχιστον, να αναβάλεις την τελική απόφαση.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα η σχέση σου με το σύντροφό σου θα πάει πολύ καλά και θα απολαύσεις την ευτυχία και τη χαρά μαζί του. Η κατανόηση και η συνεργασία θα έχει σαν αποτέλεσμα να ενισχυθεί το δέσιμο μεταξύ σας. Δραστηριότητες γύρω από τα παιδιά -για όσες έχετε- θα σας απασχολήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι singles με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς το Σάββατο, να περιμένετε μία απρόσμενη γνωριμία που θα σας γοητεύσει και θα αναπτερώσει το πεσμένο σας ηθικό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Πρόσεξε γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά αν τα σκεφτείς μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους από τους συναδέλφους σου αλλά αν περιοριστείς σε τυπικές κουβέντες, τότε όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται καθώς τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή είναι μία εβδομάδα κατά την οποία θα προσπαθήσεις να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα σιγά σιγά, καθώς η κατάσταση δεν θα είναι και τόσο σταθερή όσο σκέφτεσαι. Δεν είναι καλή στιγμή για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων ή να επενδύσεις χρήματα. Αλόγιστα έξοδα θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται. Από την άλλη με την εύνοια που δέχεσαι από τον κυβερνήτη σου Ερμή μέχρι το Σάββατο στον Υδροχόο, το κοινωνικό σου περιβάλλον θα είναι πιο φιλικό σε σχέση με πριν και με τα χαρίσματά σου θα εντυπωσιάζεις τους άλλους. Θα υπάρχει αρμονία με το περιβάλλον σου και οι επικοινωνίες θα είναι αποτελεσματικές. Θα γίνεις τώρα πιο πρακτική και αποτελεσματική όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με άλλα άτομα. Ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και μπορείς να λειτουργήσεις με σύνεση και υπομονή ώστε να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά τώρα. Είναι μία καλή στιγμή να διευκρινιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στη σχέση σου, γιατί θα βρεθεί σύντομα λύση. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου και δείξε κατανόηση για τη βελτίωση της σχέσης σου. Οι επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν και το πάθος σου θα αυξηθεί. Τώρα αυτό που χρειάζεσαι είναι αγάπη και βαθιά αισθήματα και ακόμη κι αν είσαι single έχεις πολλές πιθανότητες να τα λάβεις.

Επαγγελματικές
Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη σε ότι αφορά στα επαγγελματικά σου θέματα. Τα πράγματα πάνε καλά αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις για κάποιες συμφωνίες που θα σου προταθούν. Ειδικά στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική για να μην χάσεις χρήματα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα συμμετέχεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και θα έχεις έντονη επιθυμία για να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου. Με τον Ερμή να σε ευνοεί μέχρι το Σάββατο στον Υδροχόο βρίσκεσαι στα καλύτερά σου και τραβάς την προσοχή των άλλων με αποτέλεσμα όλοι να γοητεύονται από το χαρακτήρα σου. Ο μαγνητισμός και το σεξ απίλ σου επίσης θα είναι έντονα. Την Κυριακή που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Τοξότη και θα σε ευνοήσει μπορείς να πας ένα ταξιδάκι για να αισθανθείς περισσότερο ανανεωμένη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Το Σαββατοκύριακο με τη νέα θέση του Ερμή στους Ιχθείς, η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα περάσει κρίση και για αυτό φρόντισε να μην φέρεις στο τραπέζι θέματα που κάνουν και τους δύο σας να αισθάνεστε άβολα. Ό,τι είναι να ειπωθεί καλύτερα να το πεις από εκεί και μετά. Αν είσαι single, σημείωσε ότι είναι μια καλή εβδομάδα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα εστιαστείς στην εργασία σου κάνοντας βελτιώσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις στην σταδιοδρομία σου. Τώρα θα ενδιαφερθείς να αποδείξεις τη φήμη σου και τις ικανότητές σου. Θα υπάρχει αρμονία γύρω σου και θα είναι πιο εύκολο να εργαστείς προς τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχεις την επαγγελματική ανάπτυξη που θέλεις. Είναι μία καλή στιγμή για να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Οικονομικά αυτή η εβδομάδα είναι ελπιδοφόρα. Θα υπάρξει μια καλή ροή του εισοδήματος σου και θα νιώσεις πολύ πιο ασφαλής.



ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά για εσένα και ιδιαίτερα μέχρι το Σάββατο που ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο, θα έχεις καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου, τόσο την οικογένειά σου όσο και τους συνεργάτες σου. Μην αξιολογείς αυτά που σου συμβαίνουν με αυστηρότητα αλλά εκτίμησε πιο ταπεινά όλα σου τα δεδομένα ώστε να καταφέρεις στο τέλος να επιτύχεις τους σκοπούς σου. Το Σαββατοκύριακο θα είναι κάπως δύσκολο λόγω της νέας θέσης του Ερμή στους Ιχθείς αλλά και πάλι αν είσαι προσγειωμένη, οι αρνητικές συνέπειες θα είναι μηδαμινές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το διάστημα αυτό θα είναι στο χέρι σου να είναι καλό. Η αλήθεια είναι ότι η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο και μπορείς να εκπλήξεις το σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου, αρκεί να καταλάβεις πρώτα και τις δικές του προθέσεις και ανάγκες. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε εντάσεις που θα σου χαλάσουν το κέφι. Οι singles, μην χάνετε την αισιοδοξία σας και σύντομα η ζωή σας θα αλλάξει.

Επαγγελματικές
Θα υπάρξει περισσότερη πίεση στην εργασία σου και θα νιώσεις κάπως κουρασμένη με την υπερβολική προσπάθεια που θα καταβάλεις. Έλεγξε τη δουλειά που κάνεις γιατί είναι πιθανόν να γίνουν λάθη. Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι αυστηρά μαζί σου αυτήν τη φορά. Στα οικονομικά σου θα νιώσεις ανικανοποίητη και θα θελήσεις να τα βελτιώσεις. Καλό όμως θα είναι να μην ρισκάρεις όσα έχεις δεδομένα γιατί οι οιωνοί θα είναι παραπλανητικοί.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις σίγουρη και αισιόδοξη για το μέλλον σου. Μέχρι το Σάββατο που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο αξιοποίησε στο έπακρο την εύνοιά του για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αλλά και για να φτάσεις στην κορυφή. Το Σαββατοκύριακο που ο κυβερνήτης σου θα κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς και ο Άρης στον Τοξότη θα αισθανθείς λίγο μπερδεμένη στον τρόπο σκέψης σου. Χαλάρωσε και περίμενε να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα μέχρι να πάρεις τελικές αποφάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου έχει ανάγκη την παρουσία σου και οφείλεις να είσαι πρώτα συνεπής στα συζυγικά σου καθήκοντα και έπειτα να ικανοποιείς τις προσωπικές σου ανάγκες. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να ζήσεις ερωτικές στιγμές. Βάλε κι εσύ το χεράκι σου!

Επαγγελματικές
Ήρθε η ώρα να ρυθμίσεις τα πράγματα στον οικονομικό τομέα και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Προσπάθησε να περιορίσεις οποιεσδήποτε επιπλέον δαπάνες για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να ισορροπήσεις κάπως τα έσοδα με τα έξοδά σου. Στο χώρο της εργασίας σου θα έχεις την υποστήριξη που έχεις ανάγκη για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα με τόσες πολλές αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει.



ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς ουσιαστικά με τις δικές σου ανάγκες και τους τρόπους ικανοποίησής τους. Καλό θα είναι να εστιάσεις στη συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια και να δώσεις έμφαση σε θέματα οικογένειας. Απόφυγε τις απρόσεκτες και απερίσκεπτες κινήσεις. Τα πράγματα θα είναι καλά ισορροπημένα μόνο αν συμβιβαστείς. Κάτω από αυτές τις περιστάσεις θα γίνεις πιο δυνατή και έτσι θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και το σεβασμό και των γύρω σου. Το Σαββατοκύριακο λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από τη νέα θέση του Ερμή στους Ιχθείς ίσως να υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στις απαιτήσεις της προσωπικής και οικογενειακής σου ζωής αλλά αν σκεφτείς καλύτερα και πιο δίκαια, όλα θα πάνε μία χαρά.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο την εξουσία και τον έλεγχο στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τα πράγματα στη σχέση σου και να αναλογιστείς και τις δικές σου ευθύνες εκεί που βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης μπορεί να βγούνε στο προσκήνιο προβλήματα του παρελθόντος όπως και ζητήματα τύπου: τι είναι δικό σου και τι είναι δικό του. Να είσαι συνεργάσιμη με το ταίρι σου και να αλλάξεις τη στάση σου, σε όλα όσα το ενοχλούν. Οι singles, θα έχετε εύνοια στις ερωτικές κατακτήσεις.

Επαγγελματικές
Αυτή είναι μια εβδομάδα για να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να αποκομίσεις ανταμοιβές. Αναπόφευκτες δαπάνες θα σε κάνουν να σκεφτείς το μέλλον των οικονομικών σου. Θα πρέπει να εξισορροπηθούν τα έξοδα με τα έσοδά σου για αυτό ο καλύτερος τρόπος είναι να τα σχεδιάσεις καλύτερα και να προγραμματίσεις ξανά τα πράγματα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα που θα λαχταράς να μείνεις μόνη σου και να μαζέψεις ενέργεια ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Οι περιστάσεις θα είναι τέτοιες που θα έχεις μια γενικότερη ανάγκη να μείνεις μόνη. Μέχρι την Κυριακή που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σου, οι μέρες είναι κατάλληλες για να εξισορροπήσεις τη ζωή σου και να αφήσεις πίσω τα βάρη που σε αγχώνουν. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχεις καιρό να δεις. Το Σαββατοκύριακο με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς ένα μυστικό σου μπορεί να αποκαλυφθεί και να σε στεναχωρήσει. Να είσαι ειλικρινής και τίμια με όσους σου ζητήσουν εξηγήσεις και χρειαστεί να απολογηθείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα αισθανθείς πάρα πολύ κοντά στο σύντροφό σου και στις πιο στενές συναισθηματικές σου σχέσεις. Θα έχεις μεγάλη δύναμη και θα πάρεις ικανοποίηση από την οικογένειά σου. Η ερωτική σου ζωή θα ανθίσει και τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα. Είτε είσαι single είτε δεσμευμένη, οι επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν και τα συναισθήματά σου θα βρουν ανταπόκριση. Τα πάθη σου θα είναι έντονα, αλλά θα πρέπει να βρεις το σωστό τρόπο για να τα απελευθερώσεις. Το Σαββατοκύριακο μόνο έλεγξε τον παρορμητισμό σου προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγκρουση με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα βρεις τα πράγματα να είναι δύσκολα με το περιβάλλον σου και μία από τις αιτίες μπορεί να είναι και η δική σου απαιτητική συμπεριφορά. Καλή εβδομάδα για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα. Θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματός σου και δεν θα είσαι πολύ ανήσυχη για τις επόμενες ημέρες. Το εισόδημά σου θα είναι καλό και σταθερό και θα μπορέσεις να το ρίξεις και λίγο παραπάνω έξω!



ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα πάρουν μια πιο θετική πορεία για τη ζωή σου. Χωρίς καν να προσπαθήσεις, είναι πιθανό να τραβάς την προσοχή των άλλων και θα λάβεις υποστήριξη. Κάνε το καλύτερο δυνατόν για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που έρχονται και κυρίως να μάθεις να τις διακρίνεις. Οι επικοινωνίες είναι ζωτικής σημασίας για εσένα τώρα και γενικότερα η καλή διάθεσή σου και το αίσθημα της υποστήριξης και της αρμονίας θα σε κάνουν να ζήσεις ευτυχισμένες στιγμές. Το δημιουργικό μυαλό σου θα σε κάνει να έχεις πρόοδο στην εργασία σου τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο που ο Ερμής θα σε ευνοεί από το ζώδιο του Υδροχόου αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα που ο Άρης πλέον θα κινείται στο ζώδιό σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορεί να έχουν κάποιες εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχήσεις με το σύντροφό σου χωρίς λόγο το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και μην εξωθείς τις κουβέντες σου στα άκρα, γιατί δεν είναι καιρός ούτε για πειράματα αλλά ούτε και για κόντρες. Οι singles, αποφασίστε τι θέλετε και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που θα σε εκνευρίζουν με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου χωρίς ουσιαστικά να φταίνει για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Μέτρησε λοιπόν τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου και μην κάνεις τίποτα πριν το σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο αφού τα έξοδά σου συνεχίζουν να είναι πολλά. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις για κανέναν και για τίποτα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιές καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Μέχρι το Σάββατο που ο Ερμής θα σε ευνοεί από τον Υδροχόο δρομολόγησε τα νέα σου σχέδια και σκέψου τι κινήσεις πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου και τις σχέσεις σου. Προσοχή μόνο στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη. Φρόντισε τα νέα σου όνειρα να βασίζονται στη λογική και όχι στον συναισθηματισμό, γιατί οι ελπίδες σου τελικά θα αποδειχθούν λανθασμένες.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου σχέση θα είναι σημαντική για εσένα αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με το σύντροφό σου και καλό θα είναι να το κάνεις χωρίς φοβίες και αναστολές. Αν είσαι single, θα σκεφτείς σοβαρά τη δέσμευση και ίσως τελικά ενδώσεις στις προκλήσεις κάποιου που σε διεκδικεί έντονα αλλά εσύ δεν ήσουν σίγουρη.

Επαγγελματικές
Μια πολλά υποσχόμενη εβδομάδα όσον αφορά στη ροή των εσόδων σου θα είναι αυτή. Θα έχεις καλές ανταμοιβές λόγω της σκληρής δουλειάς σου. Ίσως κιόλας ήρθε η στιγμή που θα μπορούσες να πάρεις ένα έξτρα εισόδημα ή έξτρα πληρωμή. Σε εργασιακό επίπεδο θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα επιβάλλεται να ζητήσεις βοήθεια για να τα βγάλεις πέρα. Ρίξε λίγο τους τόνους σε διαφωνίες και συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου ώστε να λάβεις την πολύτιμη υποστήριξή τους.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι γύρω σου θα αναγνωρίσουν τις ικανότητές σου και θα νιώσεις πάρα πολύ καλά. Κάνε το καλύτερο δυνατόν και εκμεταλλεύσου καλύτερα τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο που ο Ερμής θα κινείται στο πλευρό σου. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις το ρόλο που παίζεις στη ζωή των άλλων και επίσης θα καταλάβεις ότι τα κοντινά σου πρόσωπα έχουν και αυτά με την σειρά τους ένα σημαντικό ρόλο στη γενικότερη ευτυχία σου και ότι στην πραγματικότητα τους έχεις περισσότερο ανάγκη από όσο φαντάζεσαι. Φρόντισε να τους εκτιμήσεις αναλόγως!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ο μαγνητισμός σου θα είναι ισχυρός και θα προσελκύσεις έντονα το αντίθετο φύλο. Αισθήματα αγάπης, επιθυμία για ομορφιά και ερωτική παρόρμηση είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Οι singles θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση και θα ανανεώσετε το παρουσιαστικό σας με αποτέλεσμα να γίνετε άκρως γοητευτικές και σέξι, με πολλές κατακτήσεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η ειλικρίνειά σου και η σκληρή προσπάθεια που καταβάλεις θα έχει θετικό αντίκτυπο στους γύρω σου και θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένη από τη στάση των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει δυνατότητα να βρεις μερικούς νέους τρόπους να επενδύσεις τα χρήματά σου και το εισόδημά σου θα αυξηθεί. Φρόντισε μόνο να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού, για άλλη μια φορά.



ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι μία καλή στιγμή για εσένα, για να σκεφτείς τα προβλήματά σου και να βρεις εποικοδομητικές λύσεις. Η ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλειμμα και να επαναφορτίσεις τον εαυτό σου τόσο ψυχικά όσο και σωματικά θα είναι έντονη και με τη βοήθεια του Ερμή που από το Σάββατο και μετά θα κινείται στο ζώδιό σου και θα σε ευνοήσει, θα καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα πάρουν μία θετική τροπή για εσένα και χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες προσπάθειες από τη μεριά σου θα βελτιώσεις αρκετούς από τους βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου με το σύντροφό σου θα βελτιωθεί και θα μοιραστείς μαζί του βαθιά συναισθήματα. Ωστόσο γίνεσαι λίγο γκρινιάρα αυτές τις μέρες και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση μαζί του. Μην μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο και ακόμη και αν είναι έτσι προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει τη δική σου οπτική. Αν είσαι single, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνωρίζεις από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν!

Επαγγελματικές
Πολλές αλλαγές πρόκειται να γίνουν για τη βελτίωση στο χώρο εργασίας σου και ξαφνικά θα έρθεις στο προσκήνιο. Είναι καιρός να κάνεις το καλύτερο και να είσαι σίγουρη ότι θα ανταμειφθείς για τη σκληρή προσπάθειά σου. Αυτή μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να διευθετήσεις κάποια θέματα της καριέρας σου. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις πώς στέκεσαι στο επάγγελμα σου και τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για εσένα και θα ικανοποιηθείς.


http://www.tlife.gr/Article/ZODIA-EVDOMADAS-Astrologikes-provlepseis-apo-29-Fevroyarioy-eos-7-Martioy-2016/0-11-97265.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...