Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Μουζάλας: Εγκλωβίστηκαν ήδη 22.000 και πάμε για 70.000 στην Ελλάδα

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών υπέβαλε η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μουζάλας και εκτίμησε ότι τον επόμενο μήνα θα εγκλωβιστούν έως 70.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Μουζάλας είπε ότι "δυστυχώς το σχέδιο πρέπει να εφαρμοστεί, το έχουμε ποσοτικοποιήσει και σε είδη, και σε χρήματα και σε προσωπικό" και έκανε γνωστό ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα βρίσκονται ήδη εγκλωβισμένοι 22.000 άνθρωποι.

Διέψευσε τις πληροφορίες για 120 στρατόπεδα σε όλη τη χώρα, είπε ότι στη Μακεδονία θα έχουμε 4 κέντρα υποδοχής προσφύγων και τα υπόλοιπα θα μοιραστούν κατά μήκος του άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη: "Θα το απλώσουμε σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να είναι για μικρό διάστημα σε αποθήκες αλλά παγκόσμια έτσι συμβαίνει μέχρι να φτιαχτούν οι χώροι. Δεν είναι τραγικό το να κηρυχθεί η χώρα σε έκτακτη ανάγκη γιατί αυτό μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε προσλήψεις. Από ό,τι ξέρω δεν έχει υπάρξει απόφαση γι' αυτό αλλά σε επίπεδο πολιτικής προστασίας υπάρχουν τέτοια σχέδια. Θα δημιουργηθεί ένα σποτ σε συνεργασία με τον ΟΗΕ που θα τους ενημερώνει στις χώρες τους ότι η Ειδομένη είναι κλειστή μην πουλάτε τα σπίτια σας για να έρθετε στην Ελλάδα.Δεν ανοίξαμε κανένα σύνορο. Εμείς δεν πνίγαμε ανθρώπους στη θάλασσα. Εάν δεν καλούσαν οι κεντροευρωπαϊκές χώρες δεν θα ερχόντουσαν».


http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/256722/moyzalas-egklovisthkan-hdh-22000-kai-pame-gia-70.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...