Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Νήσος Ρόδος»

Στο λιμάνι της Σύρου παραμένουν οι 314 επιβάτες του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Ρόδος», που παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας για δεύτερη φορά μηχανική βλάβη, ενώ βρίσκονταν εν πλω για το Βαθύ της Σάμου.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με δύο άλλα πλοία της ίδιας εταιρείας.
Συγκεκριμένα, οι 186 με προορισμό τη Σάμο θα επιβιβαστούν στο πλοίο «Νήσος Μύκονος» στις 8:15 το βράδυ, ενώ άλλοι 70 για τη Χίο και 58 για τη Μυτιλήνη με το «Αριάνδη» στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.
Το «Νήσος Ρόδος», ενώ είχε αναχωρήσει χθες στις 10 το βράδυ από τον Πειραιά, με προορισμό Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη, και ενώ βρισκόταν στη ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού, παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επιστρέψει στο λιμάνι για αποκατάστασή του προβλήματος.
Στις 3:52 τα ξημερώματα αναχώρησε εκ νέου από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή τρία ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σύρου παρουσίασε εκ νέου μηχανική βλάβη στην ίδια μηχανή με αποτέλεσμα να προσεγγίσει εκτάκτως το λιμάνι του νησιού.
Στο πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 314 επιβάτες, 44 ΙΧ αυτοκίνητα, δύο δίκυκλα και έντεκα φορτηγά, απαγορεύτηκε ο απόπλους από τη Λιμενική Αρχή Σύρου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/655613/talaiporia-gia-toys-epivates-toy-nisos-rodos#ixzz3vfdQGBBL

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...