Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Το 39% των Γερμανών τάσσεται υπέρ του Grexit

Το 39% των Γερμανών δηλώνει ότι θα προτιμούσε η Ελλάδα να αποχωρήσει από την ευρωζώνη (να σημειωθεί το λεγόμενο Grexit) μέσα στους επόμενους έξι μήνες, αλλά το ποσοστό εκείνων που θεωρούν ότι είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ χαμηλότερο, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας YouGov που δημοσιεύτηκε σήμερα στον γερμανικό της ιστότοπο.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αυτής σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.133 προσώπων που διεξήχθη από την 11η ως την 15η Δεκεμβρίου, το 37% των Γερμανών τάσσεται, αντίθετα, εναντίον του Grexit.
Μόλις το 18% των ερωτηθέντων θεωρεί σήμερα ότι ένα Grexit είναι πιθανό να συμβεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες.
Το ποσοστό των Γερμανών οι οποίοι τάσσονταν υπέρ του Grexit σε έρευνα της ίδιας εταιρείας η οποία είχε δημοσιευθεί τον Ιούλιο ανερχόταν στο 56%.
Πάντως η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν μοιάζει να αξιολογείται ως σημαντικό ζήτημα για πολλούς Γερμανούς, καθώς ο αριθμός όσων απαντούν «δεν γνωρίζω / δεν απαντώ» στη συγκεκριμένη έρευνα σχεδόν διπλασιάστηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.enikos.gr/international/361181,To-39-twn-Germanwn-tassetai-yper-toy-Grexit.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...