Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ είναι η στρατιωτική δύναμη Ρωσίας και Τουρκίας [video+photo]

Αναλυτικοί πίνακες με όλα τα όπλα Πούτιν και Ερντογάν – Τι υποστηρίζουν στρατιωτικοί αναλυτές...

Σαφή στρατιωτική υπεροχή έναντι της Τουρκίας έχει η Ρωσία η οποία διαθέτει πολεμική μηχανή πολύ ισχυρότερη έναντι των Τούρκων.

Η Ρωσία είναι 2η δύναμη στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ η Τουρκία βρίσκεται στη 10η θέση.

Ο στρατός του Πούτιν υπερτερεί αριθμητικά σχεδόν σε όλες της κατηγορίες έναντι του Ερντογάν, γεγονός που φοβίζει τον Τούρκο «Σουλτάνο».




Ο Κώστας Γρίβας, στρατιωτικός αναλυτής, μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή της Πόπη Τσαπανίδου στο Star, για την στρατιωτική δύναμη της Ρωσίας και της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ερντογάν είναι αυτός που διακατέχεται από μεγαλομανία, όσον αφορά στον τρόπο άσκησης της πολιτικής του. Εν αντιθέσει, χαρακτήρισε την ρωσική πλευρά και την στάση του προέδρου Πούτιν ως μετριοπαθή και αυτοσυγκρατούμενη.

«Είναι τρομερά σοβαρό αυτό που συμβαίνει, είναι η πρώτη φορά που έχουμε πολεμική πράξη απέναντι σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ κάτι που θα μπορούσε να σημάνει και πόλεμο» επισημαίνει ο κ. Γρίβας ,ενώ συνεχίζει πως σε περίπτωση πολέμου η Ρωσία είναι αυτή που θα υπερτερήσει όχι μόνο έναντι της Τουρκίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, με περίπου 42.812.553 ετοιμοπόλεμους.

Δείτε το βίντεο όπου αναφέρονται αναλυτικά οι στρατιωτικές δυνάμεις Ρωσίας – Τουρκίας και αναλύονται διεξοδικά η τεχνολογική και στρατιωτική υπεροχή της Ρωσίας.


Δείτε το βίντεο όπου αναφέρονται αναλυτικά οι στρατιωτικές δυνάμεις Ρωσίας – Τουρκίας και αναλύονται διεξοδικά η τεχνολογική και στρατιωτική υπεροχή της Ρωσίας.


http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/646675/ayti-einai-i-stratiotiki-dynami-rosias-kai-toyrkias#ixzz3si4NyVk3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...