Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ: "Τελειώνει" την Τουρκία ο στρατηγός Γουέσλι Κλάρκ : "Είναι συνεργός της ISIS" [video]

ΒΟΜΒΑ: "Τελειώνει" την Τουρκία ο στρατηγός Γουέσλι Κλάρκ : "Είναι συνεργός της ISIS" [video] 

 

 Ο στρατηγός Γουέσλι Κλάρκ είναι ο πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ και ο δημοφιλέστερος στρατιωτικός στις ΗΠΑ...
Ουδείς μπορεί να τον κατηγορήσει για «φιλορωσική στάση», αντίθετα θεωρείται ο «γκουρού» στην γεωπολιτική ανάλυση υπό το πρίσμα των Αμερικανικών συμφερόντων.

Η συνέντευξη του λοιπόν στο CNN για την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού από τους τούρκους έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία, αφόπλισε όμως και όλο το…φιλοτουρκικό λόμπι των ΗΠΑ που προσπαθούσε διακαώς να εμπλέξει το ΝΑΤΟ ουσιαστικά στο πλευρό των τρομοκρατών.

Ο στρατηγός Κλαρκ απέρριψε κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην ρωσοτουρκική διένεξη, τονίζοντας ότι «Η τουρκία έριξε το αεροσκάφος και όχι το ΝΑΤΟ. Η συμμαχία δεν είχε καμμία εμπλοκή και εξ’ όσων γνωρίζω δεν θα έχει εμπλοκή στην αεράμυνα (!!)».

Όσον αφορά την τουρκία και τις σχέσεις της με την τρομοκρατία, ο στρατηγός ήταν καταιγιστικός: «H ISIS δεν είναι απλώς μία τρομοκρατική οργάνωση. Είναι μία Σουνίτικη τρομοκρατική οργάνωση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας. Η Τουρκία βοηθά την ISIS με κάθε τρόπο από την αρχή. Στέλνει τρομοκράτες, τους διευκολύνει και αγοράζει το πετρέλαιο τους.»

Κοινώς, η Τουρκία έριξε το ρωσικό αεροσκάφος για να σώσει την ISIS και αυτό το λέει ο κορυφαίος Αμερικάνος στρατιωτικός στο μεγαλύτερο ειδησεογραφικό δίκτυο. Η Τουρκία δεν μπορεί να εμπλέξει κανέναν στην επερχόμενη καταστροφή της.



http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/11/isis-video_27.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...