Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Συλλήψεις για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων

Τρεις αλλοδαποί -δύο άνδρες και μια γυναίκα- συνελήφθησαν στο Ηράκλειο για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Πρόκειται για ένα 27χρονο από την Αλβανία, μια 21χρονη από τη Βουλγαρία και ένα 19χρονο επίσης από τη Βουλγαρία.
Η 21χρονη εντοπίσθηκε την ώρα που αποβιβαζόταν από Ι.Χ. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 27χρονο και κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα οκτώ χαρτονομίσματα των δέκα ευρώ, τα οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστά, έχοντας όλα τον ίδιο σειριακό αριθμό.
Επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης καθώς και το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ.
Από την έρευνα και την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης
στοιχείων, προέκυψε ότι ο 27χρονος και η 21χρονη είχαν προβεί κατ' εξακολούθηση σε συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα, αγοράζοντας προϊόντα μικρής χρηματικής αξίας από διάφορα καταστήματα του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου.
Ακόμη από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι στη διακίνηση των πλαστών χαρτονομισμάτων εμπλέκονται ακόμα δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 50χρονος Έλληνας ο οποίος αναζητείται και ένας 19χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Ιεράπετρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών .
 
 http://www.newsbeast.gr/society/arthro/2042736/sillipsis-gia-kikloforia-paracharagmenon-nomismaton
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...