Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Νέα Επίθεση Πούτιν κατά της Άγκυρας

Νέα επίθεση εναντίον της Αγκυρας εξαπέλυσε ο Ρώσος Πρόεδρος κι ενώ το Κρεμλίνο διαμηνύει ότι ακόμα περιμένει εξηγήσεις από την τουρκική πλευρά για την κατάρριψη του ρωικού μαχητικού.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε πως, κατά την άπoψη της Μόσχας, η Τουρκία προσπαθεί σκόπιμα να οδηγήσει τις σχέσεις Μόσχας-Άγκυρας σε αδιέξοδο.
 "Φαίνεται πως η τουρκική ηγεσία σκόπιμα οδηγεί τις σχέσεις (Ρωσίας-Τουρκίας) σε αδιέξοδο", είπε ο Πούτιν στο Κρεμλίνο σε μια τελετή για την παραλαβή διαπιστευτηρίων πρεσβευτών.
 Ο Πούτιν πρόσθεσε πως η Μόσχα περιμένει ακόμη μια συγγνώμη από την Τουρκία για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού ή μια προσφορά αποζημιώσεων για τις ζημιές.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι «ακόμα περιμένουμε μία εξήγηση, μία ρεαλιστική εξήγηση από την τουρκική πλευρά».
Το υπουργείο Γεωργίας της χώρας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφερόταν η ενίσχυση των ελέγχων στα αγροτικά και γεωργικά προϊόντα, καθώς και στα κρέατα, που εισάγει η Ρωσία από την Τουρκία.
«Δεν επιβάλλουμε εμπάργκο», τόνισε παρόλα αυτά ο Πεσκόφ.
«Οι περιορισμοί αυτοί επιβάλλονται εξαιτίας του αυξημένου κινδύνου από διάφορες μορφές εξτρεμισμού. Φυσικά λαμβάνονται επιπλέον μέτρα ελέγχου. Αυτό είναι μάλλον φυσικό, κυρίως αν λάβει κανείς υπόψη του τις απρόβλεπτες ενέργειες της Τουρκίας», εξήγησε ο ίδιος.
Σήμερα μεταβαίνει στη Μόσχα ο Γάλλος Πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, με αντικείμενο της επίσκεψής του το κοινό μέτωπο κατά του ISIS. Ο Ολάντ είναι ο πρώτος αρχηγός κράτους που θα συνομιλήσει εκ τους σύνεγγυς με τον Πούτιν, μετά την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους.
Την ίδια ώρα, οι παρεμβάσεις της διεθνούς κοινότητας με σκοπό την αποκλιμάκωση της έντασης, είναι συνεχείς. Τελευταία ήταν εκείνη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ρώσο ομόλογό του.

http://www.antenna.gr/news/General/article/429349/new-epithesi-poytin-kata-tis-agkyras

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...