Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Οι Ρώσοι έκαναν κάρβουνο τούρκικες νταλίκες που μετέφεραν εφόδια στους τζιχαντιστές [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία συνεχίζει να βομβαρδίζει και να τινάζει στον αέρα τουρκικές νταλίκες που μεταφέρουν εφόδια από την Τουρκία προς τους τζιχαντιστές του Μετώπου Αλ Νούσρα, δηλαδή της Αλ Κάιντα στη Συρία, και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) στην επαρχία του Χαλεπιού στη βορειοδυτική Συρία.
Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου μεγάλο πένθος έπεσε στους λογαριασμούς των «μετριοπαθών» τζιχαντιστών στο Twitter.
Τα ρωσικά μαχητικά χτύπησαν τούρκικες νταλίκες κοντά στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, στην πόλη Αζάζ.
Η Ρωσία έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα ανεχτεί άλλο την τροφοδοσία της Αλ Κάιντα και των συμμαχικών της τζιχαντιστικών οργανώσεων από την Τουρκία.
Η Τουρκία όμως συνεχίζει να στέλνει νταλίκες με εφόδια στους τζιχαντιστές.
Στις αεροπορικές επιδρομές την Κυριακή με στόχο τούρκικες νταλίκες, μαθαίνουμε ότι οι νεκροί είναι τουλάχιστον 7, μεταξύ των οποίων και οι Τούρκοι οδηγοί.
Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία άρχισε να χτυπά τα φορτηγά που μεταφέρουν εφόδια από την Τουρκία στη Συρία όταν πλέον επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι οι Τούρκοι στέλνουν όπλα, πυρομαχικά και άλλα πολεμοφόδια στους τζιχαντιστές κρυμμένα κάτω από την «ανθρωπιστική» βοήθεια ισλαμιστικών ΜΚΟ.
Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από τους μετριοπαθείς τζιχαντιστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:





http://www.tribune.gr/world/news/article/192276/i-rosi-ekanan-karvouno-tourkikes-ntalikes-pou-meteferan-efodia-stous-tzichantistes.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...