Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο Τσίπρας καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς σε εθνικό διάλογο για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καλεί του πολιτικούς αρχηγούσε σε εθνική συνεννόηση για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας, όπως είναι το Ασφαλιστικό, η Παιδεία, η Συνταγματική Αναθεώρηση και η προώθηση ενός πάγιου εκλογικού νόμου, καθώς όπως αναφέρει «οι ριζικές μεταρρυθμίσεις απαιτούν ευρύτερες συναινέσεις».
Μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», ο πρωθυπουργός ανέφερε πως προτίθεται να καλέσει σε εθνικό διάλογο όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τους κοινωνικούς φορείς του τόπου.
«Θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότερες πολιτικές δυνάμεις είναι ώριμες για μια τέτοια συζήτηση» σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Φυσικά ο δρόμος της καταγγελίας και της αδιέξοδης πολιτικής δημαγωγίας παραμένει πάντα εύκολος, αλλά αυτές οι μεταρρυθμίσεις είναι ώριμες και αναγκαίες, η κοινωνία το καταλαβαίνει και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει».
«Θα είναι κέρδος για όλους μας, αν αντί για ανταλλαγές πολιτικών πυροτεχνημάτων πάμε σε έναν διάλογο ουσίας με επιχειρήματα, ακόμα και με διαφωνίες. Έτσι προχωράει η δημοκρατία. Αυτό είναι θέση αρχής, δεν είναι αδυναμία. Θα το επιδιώξουμε, ελπίζουμε να ανταποκριθούν. Αν πάλι όχι, δεν θα τους περιμένουμε. Μπορούμε και μόνοι μας» υπογράμμισε.
Παράλληλα διεμήνυσε ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι πολιτικά σταθερή, γιατί έχει ξεκάθαρο οδικό χάρτη και τόνισε: «Ας μην κρατάνε, λοιπόν, την αναπνοή τους έως να πέσει αυτή η κυβέρνηση, γιατί δεν θα αντέξουν τέσσερα χρόνια χωρίς αναπνοή. Είμαστε εδώ με τη στήριξη της κοινωνίας και η νέα εποχή για τον τόπο ξεκινάει μόλις τώρα».

http://tvxs.gr/news/ellada/o-tsipras-kalei-toys-politikoys-arxigoys-se-ethniki-synennoisi-gia-ta-megala-zitimata-ti

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...