Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Τουρκική ΜΚΟ: Αεροπορική επιδρομή σε φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας

Αεροπορική επιδρομή σε μια μεθοριακή διάβαση στα σύνορα της Συρίας με την επαρχία Κιλίς στη νότια Τουρκία καταγγέλουν εργαζόμενοι οργανώσεων αρωγής.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της συνοριακής διάβασης που ελέγχουν οι αντάρτες στην ίδια περιοχή επισημαίνει ότι οι βομβαρδισμοί έπληξαν ένα χώρο στάθμευσης φορτηγών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι.

Σε βίντεο που γυρίστηκε στο σημείο φαίνονται φορτηγά να φλέγονται. "Οι ομάδες μας βοήθησαν να κατασβεστεί η πυρκαγιά. Τα φορτηγά δεν είναι ιδιοκτησίας μας και δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα εκείνων που εξαπέλυσαν τους βομβαρδισμούς" δήλωσε σχετικά ο Μουσταφά Οζμπέκ, στέλεχος του Ιδρύματος Ανθρωπιστικής Αρωγής (IHH) στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Ο ίδιος αρχικά κατήγγειλε ότι φαίνεται πως τα φορτηγά διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας στοχοθετήθηκαν στους βομβαρδισμούς

Είχαν προηγηθεί νωρίτερα σήμερα από την ρωσική πολεμική αεροπορία σφοδροί βομβαρδισμοί εναντίον των περιοχών που τελούν υπό τον έλεγχο των ανταρτών στην επαρχία Λαττάκεια της Συρίας, σε περιοχή που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο σημείο όπου καταρρίφθηκε το ρωσικό αεροσκάφος από την τουρκική πολεμική αεροπορία, σύμφωνα με αντάρτες και μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση.

Πάντως, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι τουλάχιστον 12 αεροπορικές επιδρομές έπληξαν περιοχές στο βόρειο τμήμα της Λαττάκειας ενώ οι κυβερνητικές δυνάμεις συγκρούστηκαν με τους μαχητές του Μετώπου Αλ Νόσρα και Τουρκμένους μαχητές στις περιοχές Τζαμπάλ Άκραντ και Τζαμπάλ Τουρκμάν.

Στο μεταξύ, διοικητής των δυνάμεων των Τουρκμένων είπε ότι ρωσικά πολεμικά πλοία εκτόξευσαν πυραύλους από τη Μεσόγειο και βαρύ πυροβολικό βομβάρδισε την περιοχή.

http://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27372&subid=2&pubid=35351304

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...