Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Οι Τουρκμένοι δημοσίευσαν φωτογραφίες με το πτώμα του πιλότου για να αποδείξουν πως τον σκότωσαν [εικόνες]

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως ο ένας από τους δύο πιλότους του ρωσικού μαχητικού που κατερρίφθη από την Τουρκία είναι νεκρός, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες φέρονται Τουρκμένοι αντάρτες να μεταφέρουν τη σορό του στην καρότσα ενός φορτηγού.
Οι αντάρτες ισχυρίζονται πως πυροβόλησαν τον πιλότο την ώρα που έπεφτε με το αλεξίπτωτο του στο έδαφος και έδωσαν γι αυτό το λόγο και στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του.
Στις παρακάτω εικόνες απεικονίζεται ένας άντρας «βουτηγμένος» στο αίμα, με σχισμένα ρούχα και ο οποίος φέρεται να είναι νεκρός. Μάλιστα οι αντάρτες δείχνουν στην κάμερα μια αλυσίδα με ένα εικόνισμα της Παναγιάς και έναν σταυρό, που όπως ισχυρίζονται φορούσε ο πιλότος, αλλά και ένα αντικείμενο από τον εξοπλισμό του.
Άλλωστε, την Τρίτη οι Τουρκμένοι αντάρτες στη Λαττάκεια, όπου κατέπεσε το μαχητικό, είχαν δώσει στη δημοσιότητα ένα πολύ σκληρό βίντεο, όπου πανηγύριζαν κι ευχαριστούσαν τον Αλλάχ για το θάνατο του άτυχου άντρα!
Νωρίτερα την Τετάρτη, πάντως, ο Ρώσος πρέσβης στη Γαλλία  μετέδωσε την είδηση ότι ο ένας από τους Ρώσους πιλότους του μαχητικού που κατέρριψαν οι Τούρκοι είναι σώος και περισυνελέγη από τον στρατό του Άσαντ στη Συρία.
«Ο ένας πιλότος τραυματίσθηκε όταν έπεσε με το αλεξίπτωτο και σκοτώθηκε με άγριο τρόπο στο έδαφος από τους τζιχαντιστές στην περιοχή και ο δεύτερος κατόρθωσε να αποδράσει και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περισυνελέγη από τον συριακό στρατό και πρέπει να μεταφέρεται στην ρωσική αεροπορική βάση», δήλωσε ο Αλεξάντρ Ορλόφ στο ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1.






http://www.koolnews.gr/diethni/758892-oi-tourkomanoi-dimosieusan-fotografies-me-to-ptoma-tou-pilotou-gia-na-apodeixoun-oti-ton-skotosan-eikones/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...