Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Πυρά πυροβολικού από την Τουρκία σε συριακό έδαφος;

Ζωηρεύει επικίνδυνα η κατάσταση στην Συρία αν και εφόσον ισχύουν οι καταγγελίες στις οποίες προχώρησε η Δαμασκός. «Δεχτήκαμε πυκνά πυρά όλμων από το τουρκικό έδαφος», ανέφερε ο εκπρόσωπος του συριακού Στρατού, ταξίαρχος Αλί Μαγιούμπ. «Η συριακή κυβέρνηση προειδοποίησε σχετικά την τουρκική πλευρά για τους κινδύνους που περικλείει αυτή η κίνηση». Η Δαμασκός κάλεσε παράλληλα τη διεθνή κοινότητα να υποχρεώσει την Τουρκία να σταματήσει να υποστηρίζει τρομοκράτες και να σταματήσει να αγοράζει λαθραίο πετρέλαιο από αυτούς. «Έχοντας το πλεονέκτημα ότι η μεθόριος ελέγχεται από τρομοκράτες, η Άγκυρα με ευκολία τους ανεφοδιάζει με όπλα. Η κυβέρνησή μας προειδοποιεί για τους κινδύνους που προκαλεί αυτή η συμπεριφορά και καλεί η διεθνή κοινότητα να παρέμβει προς την Τουρκία ώστε να σταματήσει την υποστήριξη της διεθνούς τρομοκρατίας», τόνισε.
Σε αντάλλαγμα της στρατιωτικής βοήθειας οι τρομοκράτες προμηθεύουν πετρέλαιο στην Τουρκία, σε εξευτελιστικές τιμές, αλλά και λεηλατημένες αρχαιότητες από τη Συρία. «Η ανθρωπιστική βοήθεια που υποτίθεται ότι μεταφέρουν οι Τούρκοι είναι ένας μύθος. Καθώς δεν ελέγχουμε αυτή τη στιγμή τα σύνορα, αυτοί εφοδιάζουν τους τρομοκράτες. Οι Τούρκοι επίσης περιθάλπουν στα νοσοκομεία τους, τους τραυματίες τρομοκράτες».

http://www.defence-point.gr/news/?p=142151

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...