Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Συγκλονιστικός ο Ρώσος πιλότος που σώθηκε – Αφήστε με εδώ να εκδικηθώ τους Τούρκους

Ο Κονσταντίν Μουράχτιν, ο δεύτερος πιλότος του SU-24, το οποίο καταρρίφθηκε από τους Τούρκους στα σύνορα με την Τουρκία, ζήτησε να παραμείνει στις ίδιες αποστολές της ρωσικής αεροπορίας στη Συρία, παρά την περιπέτειά του.
Γιατί; Οπως τόνισε, θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του συναδέλφου του, Ολεγκ Πεσκόφ.
Ο Μουράχτιν στάθηκε τυχερός αφού μετά την εκτόξευση κατά τη διάρκεια της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους, δεν τραυματίστηκε θανάσιμα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε για λίγες ώρες σε ομηρία από τους αντάρτες, επέστρεψε στη βάση της Ρωσίας στη Συρία.
Ο Ρώσος πιλότος στις πρώτες του δηλώσεις διευκρίνισε ότι ποτέ οι Τούρκοι δεν προειδοποίησαν για κατάρριψη.
«Ποτέ δεν μας προειδοποίησαν. Δεν είχαμε απολύτως καμία επικοινωνία. Οι Τούρκοι δεν ήρθαν σε επαφή μαζί μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουράχτιν σε συνέντευξη Τύπου. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για έναν από τους έμπειρους πιλότους της ρωσικής αεροπορίας και προέρχεται από μια οικογένεια όπου και ο πατέρας αλλά και ο θείος του ήταν πιλότοι.
«Πετούσαμε στα 6,000 μέτρα. Ο καιρός ήταν καλός. Η πτήση μέχρι και την στιγμή που δεχθήκαμε τον πύραυλο ήταν υπό έλεγχο. Μπορούσα να δω καθαρά το χάρτη και που βρίσκονταν τα σύνορα. Δεν υπήρξε καμία απειλή για να εισέλθουμε στην Τουρκία. Αν ήθελαν να μας προειδοποιήσουν, θα μπορούσαν απλά να πετάξουν παράλληλα με εμάς αλλά αυτοί δεν έκαναν τίποτα. Απλά μας χτύπησαν στην ουρά του αεροσκάφους μας εντελώς ξαφνικά. Δεν το είδαμε για να μπορέσουμε να κάνουμε αντι-πυραυλική μανούβρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουράχτιν.
Ο ίδιος σώθηκε χάρη στην επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της Συρίας όταν μια ομάδα 18 ατόμων έδωσε μάχη με έξι αντάρτες για την απελεύθερωσή του.Εντοπίστηκε μέσω ασυρμάτου, παρά τις πρώτες πληροφορίες που πήγαζαν κυρίως από την ενημέρωση των Τουρκμένων πως ήταν και αυτός νεκρός.

http://www.trelokouneli.gr/sigklonistikos-o-rosos-pilotos-pou-sothike-afiste-me-edo-na-ekdikitho-tous-tourkous/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...