Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ μηνύει την Πόρσε!

Για δολοφονική αμέλεια αποφάσισε να μηνύσει ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού ηθοποιού Πολ Γουόκερ την αυτοκινητοβιομηχανία Πόρσε, μιας και ο γιος του οδηγούσε μια Carrera GT όταν σκοτώθηκε και ο πατέρας του πιστεύει πως στο μοντέλο υπήρχαν ελλείψεις στα συστήματα ασφαλείας.

Στη μηνυτήρια αναφορά του Γούκερ του πρεσβύτερου περιλαμβάνονται χαρακτηριστικά που έχουν αναφερθεί και σε άλλες εκκρεμείς αγωγές εναντίον της αυτοκινητοβιομηχανίας από περιστατικά συντριβής οχημάτων της και που αν υπήρχαν ίσως θα είχε σωθεί η ζωή των οδηγών. Ανάμεσά τους το σύστημα ελέγχου ευστάθειας του οχήματος, η ενίσχυση της πλαϊνής πόρτας και το σύστημα ασφαλείας καυσίμων που θα απέτρεπε την έκρηξη και τη φωτιά μετά από σύγκρουση.





Ο Γουόκερ, βρισκόταν εν μέσω των γυρισμάτων της έβδομης ταινίας «Fast & Furious» όταν σκοτώθηκε στην Καλιφόρνια, μέσα σε μια Carrera GT που οδηγούσε ένας συνάδελφος του και η οποία ανατράπηκε, χτύπησε σε τρία δέντρα και τυλίχτηκε στις φλόγες μέχρι που ανατινάχθηκε.

Η εταιρία δεν έχει σχολιάσει την μήνυση του πατέρα Γουόκερ, έχει όμως ξεκαθαρίσει με ανακοινώσεις προς τον Τύπο στο παρελθόν, πως δεν φέρει καμία ευθύνη για το θάνατο του ηθοποιού μιας που το ατύχημα αυτό, όπως και άλλα αντίστοιχα για τα οποία έχει δεχθεί μηνύσεις, δεν οφείλονται σε κατασκευαστικά λάθη.



Το ίδιο κατέθεσε επίσημα στο δικαστήριο, προσθέτοντας ακόμη πως ο Γουόκερ ήταν ένας έμπειρος οδηγός του συγκεκριμένου μοντέλου, όταν τον περασμένο Νοέμβριο κατέθεσε μήνυση προς την εταιρία η 16χρονη κόρη του ηθοποιού.

Στην μήνυσή της μάλιστα αναφερόταν πως όταν η Πόρσε του Γούκερ ανετράπη, η ζώνη ασφαλείας εκτινάχθηκε με μεγάλη δύναμη, «τσακίζοντας» τη σπονδυλική στήλη του ηθοποιού, σπάζοντας τα πλευρά και τη λεκάνη του.

Μέχρι στιγμής πάντως για καμία από τις δύο υποθέσεις δεν έχει οριστεί δικάσιμος.

http://www.e-typos.com/gr/lifestyle/arthro/158412/o-pateras-tou-adikohamenou-pol-gouoker-minuei-tin-porse/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...