Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Βγήκαν στη δημοσιότητα τα ποσοστά του κάθε υποψήφιου στη ΝΔ!

Όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο...
εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε μερικές κάλπες με πρωτοβουλία τοπικών εφορευτικών επιτροπών είχε ξεκινήσει χειρόγραφη διαδικασία. Ο κ. Αμπατζόγλου έδωσε στη δημοσιότητα καταμέτρηση των ψήφων μέχρι τη στιγμή που οριστικά αποφασίστηκε αναβολή της διαδικασίας.

Συγκεκριμένα έδωσε τα εξής τμήματα με τον αντίστοιχο αριθμό ψήφων ανά υποψήφιο:

Λαγκαδάς: Μεϊμαράκης 33, Τζιτζικώστας 15, Γεωργιάδης 7, Μητσοτάκης 2

Ανδραβίδα: Μεϊμαράκης 33, Γεωργιάδης 2

Κύθηρα: Μεϊμαράκης 10, Μητσοτάκης 4, Γεωργιάδης 1, Τζιτζικώστας

Δερβένι: Μεϊμαράκης 9, Τζιτζικώστας 3, Γεωργιάδης 1, Μητσοτάκης 1

Πεντέλη; Μεϊμαράκης 39, Μητσοτάκης 21, Γεωργιάδης 9, Τζιτζικώστας 1

«Η εταιρεία αυτή που διορίστηκε από κάποιους κυρίους μας έφερε εδώ ώστε να μη γίνουν εκλογές. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του», τόνισε ο κ. Αμπατζόγλου.

Ζητούν την παραίτηση Παπαμιμίκου

Εν τω μεταξύ, και ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος ζήτησε την παραίτηση Παπαμιμίκου, στον οποίο δεν καταλογίζει απλά ευθύνες, αλλά κάνει λόγο για πρωτοφανή ανικανότητα. Όπως υπογραμμίζει, «η αναβολή των εκλογών είναι μια τραυματική εμπειρία στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας».

Ο πρώην υπουργός τονίζει ότι, «η πρωτοφανής ανικανότητα του γραμματέα του κόμματος, ως προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής να οργανώσει τις εκλογές για την ανάδειξη του Πρόεδρου, προκαλεί απογοήτευση και οργή στις χιλιάδες στελεχών, μελών και φίλων μας». Επισημαίνει ότι, «έχουμε χρέος όσοι ταυτίσαμε την ζωή μας με τη Νέα Δημοκρατία, να προστατέψουμε το κύρος και την αξιοπιστία της και να στηρίξουμε το ηθικό φρόνημα όσων προσβλέπουν με εμπιστοσύνη στην παράταξη μας».

Ακόμη αναφέρει πως ο Πρόεδρος του κόμματος και οι συνυποψήφιοι του, οφείλουν άμεσα να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες, ώστε να οδηγήσουν με συντεταγμένη διαδικασία το κόμμα στην εκλογή του Προέδρου και προσθέτει πως, «οφείλουν να καταλογίσουν τις ευθύνες σε όσους αναλογούν και να απαλλάξουν την παράταξη από εκείνους οι οποίοι την εξέθεσαν σήμερα αδικαιολόγητα».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για να σχολιάσει την πρόταση του κ. Μητσοτάκη για μεταβατική πρόεδρο την κ. Γιαννάκου ανέφερε ότι, «θεωρώ ότι τέτοιες προτάσεις δεν θα συμβάλλουν στη συντεταγμένη πορεία μας προς τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου. Το κόμμα έχει πρόεδρο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, έχει καταστατικό κι εκείνο το οποίο μπορεί ν' αλλάξει τα πράγματα είναι η παραίτηση του κ. Παπαμιμίκου και η ανάθεση της ευθύνης για την εκλογική διαδικασία, σε μία ομάδα στελεχών, η οποία θα μπορούσε με την αποδοχή όλων των υποψηφίων, να οδηγήσει συντεταγμένα τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογή του νέου προέδρου. Τέτοιες λύσεις υπάρχουν και μπορεί, ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μεϊμαράκης και οι συνυποψήφιοί του, να τις αναζητήσουν και να συμφωνήσουν σε μία από αυτές».

Σχετικά με ερώτηση περί διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου της ΝΔ και αλλαγής καταστατικού σημείωσε πως, «η αλλαγή του καταστατικού απαιτεί τη σύγκλιση του συνεδρίου του κόμματος. Είναι μία από τις επιλογές, η οποία είναι στη διάθεση του προέδρου της ΝΔ, αλλά και των συνυποψηφίων του».

Την ευθύνη στον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο απέδωσε με δήλωσή του έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού και ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Γλυφαδας, Νίκος Παπάζογλου.

«Ήρθαμε να διαμαρτυρηθούμε για αυτό το φιάσκο. Εμείς είμαστε έτοιμοι εδώ και ένα μήνα έτοιμοι. Κάποιοι από το κόμμα δεν τήρησαν τις διαδικασίες. Για εμάς υπεύθυνος είναι ο γραμματέας του κόμματος και πρόεδρος της ΚΕΦΕ», δήλωσε.


 http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2038162/tin-katametrisi-psifon-dimosiopiise-o-ekprosopos-tou-meimaraki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...