Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Άνεμοι πολέμου: 8 ώρες βομβάρδιζαν οι Ρώσοι τους Τούρκους - "Ζεσταίνουν" μηχανές τα τουρκικά άρματα για εισβολή στη Συρία






 "ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΑΝ" ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΙΚΟ ΘΥΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ

του Βασίλη Καπούλα
Βομβάρδιζαν ανελέητα επί οχτώ ώρες με 36 επιδρομές ρωσικά μαχητικά, επιθετικά ελικόπτερα Mil Mi 24, κατά μήκος των συνόρων Τουρκίας-Συρίας τις πόλεις Azaz και Bab al-Hawa, τα βουνά Jabal al-Turkmen, Jabal al-Akrad, Jabal Nabi Younis ενώ διέλυσαν τουρκικό κομβόι όπλων προς al-Nusra και Ahrar Sham! O μέχρι τώρα απολογισμός είναι 70 νεκροί Tούρκοι και Τουρκομάνοι, 10 τραυματίες ενώ 20 φορτηγά ανατινάχτηκαν.
 
Nα σημειωθεί ότι το τουρκικό κομβόι στάλθηκε από το ΙΗΗ, ο πρόεδρος είναι στενός φίλος με τον Ρ.Τ.Ερντογάν ενώ είχε αποστείλει και το Mavi Marmara!
 
Tαυτόχρονα, σε μια άκρως ανησυχητική εξέλιξη η Τουρκία φαίνεται να έχει αποφασίσει εισβολή στη Συρία με το πρόσχημα προστασίας των Τουρκομάνων, καθώς ο Τουρκικός Στρατός μεταφέρει 30 άρματα μάχης M-60T SABRA στην πόλη Yayladağı στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας ενώ άλλα 30 είχαν μεταφέρει το καλοκαίρι στην 5η θωρακισμένη Ταξιαρχία στην πόλη Γκαζιαντέπ.
 
Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο έδωσε εντολή πλέον οι περιπολίες στα σύνορα να γίνονται ανά 18 τουρκικά F-16 (σήμερα έγινε η πρώτη) υπό το φόβο των Su-30SM!
 
Το Sukhoi Su-30SM μαχητικό πολλαπλών ρόλων, είναι ένα από τα πλέον θανατηφόρα εργαλεία στο οπλοστάσιο του ρωσικού στρατού.
 



 
 
Επιπλέον, αναγνωρίστηκε αυτός που σκότωσε τον έναν Ρώσο πιλότο του Su-24 και είναι Τούρκος Γκρίζος Λύκος
 
O Alparslan Çelik είναι Τούρκος γεννημένος στην Τουρκία κάτοικος της επαρχίας Elazığ και μέλος του MHP και των Γκρίζων Λύκων.
 
Ο πατέρας του είναι μέλος του MHP και πρώην δήμαρχος του Keban. 
 
Πήγε στη Συρία ως υποδιοικητής της Τουρκμενικής Ταξιαρχίας "PAS" και δημοσιοποίησε ότι αυτός και οι άντρες του σκότωσαν τον Ρώσο πιλότο, Rumyantsev Aleksadorvich.
 
Η 103η Ταξιαρχία της συριακής Φρουράς, με την υποστήριξη των Σύρων πολιτοφυλάκων Kardahi και  τις συριακές μονάδες του Κοινωνικού Εθνικιστικού Κόμματος της Συρίας Jabal al-Duba, πραγματοποιεί ευρεία επίθεση στην Τουρκμενική περιοχή εναντίον της Al-Nusra.
 
Μάχες  διεξάγονται  επίσης και στην περιοχή του Burj al-Kusib και Jabal al-Jabal Akrad .
 
 



 
 
 
 
http://www.pronews.gr/portal/20151125/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...