Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Φακελάκι με 600 ευρώ ζητούσε γυναικολόγος στο Θριάσιο για να προχωρήσει σε τοκετό

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω από άνδρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας 

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη από άνδρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας μαιευτήρας στο Θριάσιο, την ώρα που παραλάμβανε από έγκυο γυναίκα φακελάκι με το ποσό των 600 ευρώ προκειμένου να προγραμματίσει τον τοκετό της.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου προέβη σε αναστολή των καθηκόντων του γιατρού, όπως προβλέπεται από το νόμο, ενώ παράλληλα δρομολόγησε τις διαδικασίες για την άμεση παραπομπή της υπόθεσης στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Με αφορμή το νέο κρούσμα χρηματισμού στο ΕΣΥ, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας επανέλαβε την πρόθεσή της «να επιδείξει μηδενική ανοχή στα φαινόμενα διαφθοράς» καθώς και το σχέδιο της να αναπτύξει Ειδικά γραφεία Προστασίας δικαιωμάτων ληπτών υπηρεσιών υγείας.



Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το υπουργείου Υγείας έχει ενσωματώσει σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα στη Βουλή, διάταξη που προβλέπει τη σύσταση ειδικού γραφείου προστασίας δικαιωμάτων ληπτών υπηρεσιών υγείας σε κάθε νοσοκομείο με βασική αρμοδιότητα τη  συλλογή και τη διεκπεραίωση καταγγελιών για φαινόμενα διαφθοράς στο σύστημα υγείας.

http://www.protothema.gr/greece/article/531262/fakelaki-me-600-euro-zitouse-gunaikologos-sto-thriasio-gia-na-prohorisei-se-toketo/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...