Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Τροχαίο με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες στη Μαλακάσα - Ρόδα καρφώθηκε στο παρμπρίζ λεωφορείου

Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις 21:00, στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας. Ειδικότερα, 24χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, που κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα...
έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα. Από τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε ο πίσω αριστερός τροχός του αυτοκινήτου, που έπεσε στη συνέχεια στο παρμπρίζ τουριστικού λεωφορείου, το οποίο κινείτο στο αντίθετο ρεύμα.
Ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ντελαπάρισε. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας επιβάτης του λεωφορείου, να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός, και ελαφρά τρεις ακόμα επιβάτες. Τραυματίας είναι και ο οδηγός του Ι.Χ..


http://directnews.gr/greece/68405-troxaio-me-enan-nekro-kai-pente-traumaties-sth-malakasa-roda-karfothhke-sto-parmpriz-leoforeiou.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...